ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΈΡΑΣ ΤΡΊΠΟΛΗΣ 0-0

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ



Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, παρότι δημιούργησε ευκαιρίες και είχε τρία δοκάρια. Δεύτερο ματς χωρίς νίκη στα πλέι οφ για τον «δικέφαλο», που έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη για την πρώτη θέση.



Ο ΠΑΟΚ «πέταξε» άλλους δύο βαθμούς στην «μάχη» που μαίνεται για την πρώτη θέση στα play offs. Οι Θεσσαλονικείς που έπαιξαν με σημαντικές απουσίες στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης πλέον είναι με την πλάτη στο τοίχο δίνοντας το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να είναι πιο κοντά στα… αστέρια. Οι παίκτες του Γεωργιάδη είχαν 17 τελικές, όμως μόνο μια προς την εστία του Θεοδωρόπουλου, δείχνοντας πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Αρνητικός πρωταγωνιστής και ο δεύτερος επόπτης που σταμάτησε κακός δύο φορές φάσεις.
Χωρίς Κλάους 
Με τον Στέφανο Αθανασιάδη να δοκιμάζει το πόδι λίγο πριν την σέντρα και τελικώς να μένει εκτός αποστολής, ο Γιώργος Γεωργιάδης ξεκίνησε το παιχνίδι σε σχηματισμό 4-4-2 με τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Κίτσιου και αριστερά ο Ρατς. Στο κέντρο της άμυνας οι Κόστα και Τζαβέλλας. Αμυντικά χαφ οι Νομπόα και Τζιόλης, στις πτέρυγες οι Κάτσε και Μακ και στην κορυφή της επίθεση οι Παπαδόπουλος και Περέιρα.
 Ο Αστέρας Τρίπολης παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τους Θεοδωρόπουλο κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Λούι και αριστερά ο Παντελίδης.  Στο κέντρο της άμυνας οι Σανκαρέ και Γκοϊάν. Αμυντικά χαφ οι Ινγκλέσιας και Κουρπέρης. Στον άξονα ο Μάσα, στις πτέρυγες οι Μπαντιμπαγκά και Ρόλε και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπαράλες 
Ο ΠΑΟΚ είχε διάρκεια στο παιχνίδι του σε σχέση με την ομάδα της Τρίπολης που έδειχνε επηρεασμένη από την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό. Οι Θεσσαλονικείς έβγαιναν πάντα πρώτοι στην μπάλα, αυτό είχε να κάνει με τις πολύ καλές τοποθετήσεις που είχαν στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα της Αρκαδίας είχε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της, όμως τα περισσότερα ήταν στην συνεργασία των Σανκαρέ και Γκοϊάν που δεν μπορούσαν ν’ ακολουθήσουν τους κοντόσωμος και γρήγορους επιθετικούς του Δικεφάλου.
Με το καλησπέρα σας στο 5ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μακ. Μετά από βαθιά μπαλιά του Τζιόλη ο Σλοβάκος πλάγιος επιθετικός πέρασε τον Λούι όμως το σουτ δεν κατέληξε στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου, αλλά στο κάθετο δοκάρι της εστίας του. Οι παίκτες το Γεωργιάδη που είχαν την κατοχή της μπάλας και τους φιλοξενούμενους κλεισμένους στα καρέ τους είχαν άλλη μια μεγάλη φάση στο 26ο λεπτό και πάλι με τον Μακ. Ο Παπαδόπουλος έβγαλε  τετ α τετ τον διεθνή πλάγιο επιθετικό όμως το πλασέ του πέρασε άουτ. Ο ΠΑΟΚ που απειλούσε την εστία της Τρίπολης με οργανωμένες επιθέσεις είχε άλλη μια καλή στιγμή στο 34ο λεπτό με τον Κάτσε όταν το σουτ του Αλβανού μέσου πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.
Θάλασσα τα έκανε ο Σωτηρόπουλος
Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για δύο φάσεις που κακώς υποδείχθηκαν ως οφ σάιτ από τον δεύτερο επόπτη. Η πρώτη ήταν στο 22’ όταν ο Ρατς έφυγε από κανονική θέση, όμως ο επόπτης Χρήστος Σωτηρόπουλος υπέδειξε το οφ σάιτ. Ο επόπτης από την Αχαΐα και πάλι ήταν πρωταγωνιστής καθώς σταμάτησε και πάλι στο 45’ αντεπίθεση του ΠΑΟΚ υποδεικνύοντας σε θέση οφ σαιτ τον Μακ. Όλος ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε, όμως αυτό δεν έφτανε για ν’ αλλάξουν τις αρχικές αποφάσεις. Η Τρίπολη μόλις μια φάση είχε στο πρώτο ημίχρονο στο 10ο λεπτό. Ο Μπαράλες από στημένη μπάλα πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η έλλειψη παίκτη στο άξονα για τον ΠΑΟΚ, αλλά και το γεγονός ότι οι Νομπόα και Κάτσε δεν βοήθησαν τον Τζιόλη όσο θα ήθελε, ο Αστέρας εμφανίστηκε περισσότερο ορεξάτος πιέζοντας τους γηπεδούχους ακόμα και για το γκολ.  Όπως στην φάση του 57’ όπου ο Κόστα το δυνατό σουτ του Μπαντιμπαγκά που είχε πορεία προς την εστία του Ιτάνζ.
Τα δοκάρια του Κουλούρη
Ο γηπεδούχοι παρότι είχαν προβλήματα στα χαφ, για την ακρίβεια η κούραση έκανε την εμφάνισή της, δημιούργησαν δύο ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορεί να έρθει το επιθυμητό. Στο 65’ ο Ευθύμης Κουλούρης έπιασε την κεφαλιά από ο ύψος του πέναλτι όμως η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο νεαρός επιθετικός του Δικεφάλου είχε νέο δοκάρι μετά την ωραία σέντρα του Μακ. Στο 78' είχαμε άλλη μια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Περέιρα να εκτελεί το φάουλ και τον Θεοδωρόπουλο να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ
Υστερούσε στην τελική προσπάθεια
Στο 83ο λεπτό η ομάδα της Τρίπολης έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Φερνάντες αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το παιχνίδι πήρε φωτιά με τους γηπεδούχους να σφυροκοπούν ην εστία του Θεοδωρόπουλου, αλλά να παραμένουν άτυχοι. Καθώς υστερούσαν στα τελειώματα των φάσεων, όπως αυτή στο 85ο λεπτό. Μετά από τραγικό λάθος του Γκοϊάν, ο Πόζογλου κλέβει την μπάλα αλλά αστοχεί, αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι.
MAN OF THE MATCH: Ο Αλέξανδρος Τζιόλης «κατάπιε» πολλά χιλιόμετρα σήμερα στην Τούμπα. Μάλιστα ήταν τελείως μόνος του στο δεύτερο ημίχρονο στο κέντρο και αυτό ήταν ένα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ. Όμως το πάλεψε όσο μπορούσε κάνοντας άλλη μια καλή εμφάνιση   
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Χρήστος Σωτηρόπουλος, ο δεύτερος επόπτης της αναμέτρησης σταμάτησε αντικανονικά δύο φορές τους παίκτες του ΠΑΟΚ την στιγμή που θα έβγαιναν τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Τρίπολης. 
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Κώστας Θεοδωρόπουλος, ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του, ενώ είχε και αρκετή τύχη όταν σε τρεις προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ η μπάλα βρήκε το δοκάρι. 
Η ΓΚΑΦΑ:  Οι Μακ και Κουλούρης είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν το γκολ όμως δεν τα κατάφεραν. Ο Σλόβάκος επιθετικός έχει χάσει την επαφή του με τα δίχτυα και αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ. Επίσης ο Κριστιάν Νομπόα αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φιλάθλους του Δικεφάλου. Ο διεθνής μέσος από το Εκουαδόρ έχει ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να το πληρώνει ακριβά. 
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Σταύρος Μάνταλος από την Καβάλα σε γενικές γραμμές ήταν καλός χωρίς να κάνει ο μεγάλο λάθος. Δεν φέρει ευθύνη για τα λάθη που έκανε ο βοηθός του Χρήστος Σωτηρόπουλος από την Αχαΐα  
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο ΠΑΟΚ είχε διάθεση στο ματς με την Τρίπολη όμως υστερούσε σε πολλά πράγματα. Στο γεγονός ότι δεν μπορούσε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούσε. Στο βάθος που δεν έχει η ομάδα, αλλά και στην κακοδαιμονία καθώς ο Κλάους δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Ο Δικέφαλος είναι πιο μακριά από τον στόχο του καθώς αν κερδίσει σε λίγη ώρα ο Παναθηναϊκός θα ξεφύγει με 5 βαθμούς και το όνειρο θα πετάξει και πάλι από την Τούμπα. 



 phgh















Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια