ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0

KAΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ...



επιμέλεια σελίδας Τάσος Κατσώρης
Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος του Αστέρα, έχασε πολλές ευκαιρίες όμως δεν βρήκε το γκολ της πολύτιμης νίκης! Το 0-0 στο Περιστέρι έδωσε τον βαθμό-πλεονέκτημα στην ομάδα της Τρίπολης. Κόκκινη ο Φυτανίδης στο φινάλε.  


Καμία αλλαγή από Νιόπλια
Δεν έκανε κάποια αλλαγή ο Νίκος Νιόπλιας στο 4-3-3. Ο Γκορμπούνοφ ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Κιβρακίδης δεξιά στην άμυνα, ο Κοντοές αριστερά και οι Λαζαρίδης, Φυτανίδης στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Κατσουράνης, Πίτου Γκαρσία και Μπάλλας. Στην επίθεση δεξιά ο Καραμάνος, αριστερά ο Ούμπιντες και στην κορυφή ο Ναπολεόνι.
Με Τσοκάνη αριστερό μπακ
Να ξεκινήσει τον Τσοκάνη στο αριστερό άκρο της άμυνας επέλεξε ο Στάικος Βεργέτης. Ο Έλληνας τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1, με τον Θεοδωρόπουλο να είναι κάτω από τα γκολπόστ, τον Λούι να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Τσοκάνη το αριστερό και τους Γκοϊάν, Σανκαρέ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας και μπροστά τους οι Μπαντιμπανγκά, Ρόλε, Μάσα. Μοναδικός προωθημένος ο Μπαράλες.
Μέτριο παιχνίδι, λίγα πράγματα
Το πρώτο ημίχρονο δεν επεφύλασσε και πολλά πράγματα, με τον Ατρόμητο να μη βρίσκει χώρους στην άμυνα του Αστέρα, το παιχνίδι να είναι μέτριο και να έχει λίγες φάσεις. Ο προωθημένος Σανκαρέ δεν απείλησε τον Γκορμπούνοφ με κεφαλιά στο 14', ενώ το σουτ του Μπάλλα λίγο έξω από την περιοχή πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Θεοδωρόπουλου στο αμέσως επόμενο λεπτό.
Οι Αρκάδες, από την πλευρά τους, προσπαθούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Ωστόσο, ένα πλασέ του Μάσα έξω από την περιοχή δεν ανησύχησε τον Γκορμπούνοφ, που μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα την μπάλα στο 19'.
Πάντως, η μεγάλη ευκαιρία ήταν για τους Περιστεριώτες στο 29', όταν ο Ναπολεόνι έδωσε στον Καραμάνο, αυτός άφησε αριστερά στον Πίτου Γκαρσία, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έκανε το διαγώνιο πλασέ, με τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων... έβγαλε και αυτό του Ναπολεόνι στο 32', αλλά ο Ούμπιντες δεν εκμεταλλεύτηκε την κακή απόκρουσή του, καθώς δεν έκανε καλά την προβολή.
Το μακρινό σουτ του Ρόλε απέκρουσε ο Γκορμπούνοφ στο 36', ενώ αυτό του Μπάλλα από το ύψος της περιοχής κόντραρε στα σώματα στο 42'. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρόλε που πέρασε πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες δίχως τέρματα στα αποδυτήρια.
Πίεσε ο Ατρόμητος, αλλά...
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ, όμως και πάλι απείλησαν σε λίγες περιπτώσεις, αφού ήταν καλός στο αμυντικό κομμάτι ο Αστέρας. Στο γύρισμα του Ούμπιντες από δεξιά στο 53' ο Λούι παραχώρησε κόρνερ, ενώ το σουτ του Κιβρακίδη σταμάτησε στον Θεοδωρόπουλο δύο λεπτά αργότερα.
Το διαγώνιο του Ούμπιντες από δεξιά στο 61' απομάκρυνε με προβολή ο Σανκαρέ, ο οποίος έκανε λάθος στο 66', με τον Ναπολεόνι να κάνει το σουτ και τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει αρχικά και να μπλοκάρει εν συνεχεία την μπάλα.
Ακολούθησαν οι αλλαγές των δύο προπονητών, τη στιγμή που οι παίκτες του Νιόπλια φώναξαν για πέναλτι στο 81', όταν ο Μαρσελίνιο έπεσε στην περιοχή. Δε φάνηκε να υπάρχει παράβαση και ο Ζαχαριάδης έδειξε να συνεχιστεί το ματς.
Πάντως, η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ατρομήτου ήταν στο 84', όταν ο Κατσουράνης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε με τις γροθιές και ο Μαρσελίνιο έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο 87' ο Ναπολεόνι έφυγε στην κόντρα από δεξιά, όμως ο Τσοκάνης πρόλαβε να γυρίσει, τον πίεσε και ο Ιταλός σούταρε άουτ.
Αποβολή για Φυτανίδη
Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Φυτανίδη στο φινάλε του αγώνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για να ολοκληρώσει ο Ατρόμητος το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Με αυτόν τον τρόπο, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, που δίνει πλεονέκτημα στον Αστέρα.
Man of the match: Με εξαίρεση το λάθος στο 66', ο Σανκαρέ ήταν ο ένας από τους λόγους της καλής άμυνας του Αστέρα έχοντας αρκετές επεμβάσεις.
Αδύναμος κρίκος: Καραμάνος, Ούμπιντες δε βοήθησαν τον Ατρόμητο και έπεσαν... θύματα της καλής άμυνας του Αστέρα.
Στο ύψος του: Εξαιρετικός και ο Γκοϊάν, ενώ και οι άλλοι δύο μπακ του Αστέρα, Λούι και Τσοκάνης, βοήθησαν όταν χρειάστηκε.
Η γκάφα: Το λάθος του Σανκαρέ στο 66' δεν είχε επιπτώσεις για τον Αστέρα.
Το στραγάλι: Για ένα οφσάιντ στο 39' φωνάζει ο Αστέρας, με τους Αρκάδες να τονίζουν ότι η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο. Για πέναλτι φωνάζει ο Ατρόμητος στο 81'. Δε φάνηκε να υπάρχει παράβαση στο πέσιμο του Μαρσελίνιο. Θα μπορούσε να δείξει περισσότερες κίτρινες κάρτες ο Ζαχαριάδης. Έγιναν κάποια λάθη από τους βοηθούς του σε υποδείξεις οφσάιντ. Σωστή η αποβολή του Φυτανίδη με δεύτερη κίτρινη.
Το ταμείο του Gazzetta: Ο Αστέρας ήταν εξαιρετικός αμυντικά, ο Ατρόμητος δε βρήκε τις λύσεις στην επίθεση, αν και ήταν καλύτερος, και οι δύο ομάδες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία. Έτσι, έχασαν έδαφος για τη δεύτερη θέση, με τους Αρκάδες να μένουν πάνω από τους Περιστεριώτες στη βαθμολογία και να έχουν το πλεονέκτημα και το επόμενο παιχνίδι στην Τρίπολη με την ομάδα των δυτικών προαστίων.
Συνθέσεις ομάδων
Ατρόμητος (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (76' Καράσκο), Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κοντοές, Καραμάνος (63' Μαρσελίνιο), Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μπάλλας (63' Αγκουαζί).
Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Τσοκάνης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Μάσα (71' Μουνάφο), Μπαράλες, Μπαντιμπανγκά (46' Πάρα, 74' Ζησόπουλος).


 phgh













Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια