ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

ΣΤΟ +7 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ «ΔΙΚΕΦΑΛΟ»!



επιμέλεια σελίδας Τάσος Κατσώρης
Το γκολ του Ταυλαρίδη (0-1 στην Τούμπα), «κλειδώνει» το Τσάμπιονς Λιγκ για τον Παναθηναϊκό και βάζει τον ΠΑΟΚ σε μεγάλες περιπέτειες καθώς κινδυνεύει να ξεκινήσει... νωρίς-νωρίς τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του! Δοκάρι ο Κίτσιου.


«Σαββίδη προχώρα και άλλαξε τα όλα» φώναξε ο κόσμος του ΠΑΟΚ προκειμένου να μην ξανά δουν το αποψινό (σ.σ Τετάρτη) χάλι της ομάδας. Οι οπαδοί με την λήξη του ματς αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες για την εμφάνιση τους, θυμίζοντας τους πως η φανέλα της ομάδας είναι πολύ βαριά.  
Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, που κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με το γκολ του Ταυλαίδη πήρε μια ακόμα νίκη φτάνοντας τους 11 βαθμούς και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για «χρυσό» εισιτήριο του Τσάμπιος Λιγκ. Ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φράνκ Άρνεσεν, παρακολούθησε το παιχνίδι από  στην κερκίδα και σίγουρα έχει πολύ δουλειά να κάνει για να φτιάξει τον Δικέφαλο και πάλι ομάδα
Ο Γιώργος Γεωργιάδης με τους Αθανασιάδη, Περέιρα και Βίτορ στον πάγκο ξεκίνησε το παιχνίδι σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Κίτσιου, αριστερά ο Ρατς, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Κόστα και Τζαβέλλας. Αμυντικά χαφ οι Κάτσε και Τζιόλης και στον άξονα ο Νομπόα. Στις πτέρυγες οι Μακ και Πόζογλου και στην κορυφή της επίθεσης ο Παπαδόπουλος
Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε τον Παναθηναϊκό σε σχηματισμό 4-4-2 με τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Μπούρμπος και αριστερά ο Νάνο, ενώ στοι κέντρο της άμυνας οι Σίντεφελντ και Ταυλαρίδης. Αμυντικά χαφ οι  Κουτρουμπής και Ζέκα. Στον άξονα ο Νίνης στις πτέρυγες οι Μαυρίας και Πάνιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρέλης.
Από τα νεύρα και την ένταση των πρώτων 10λεπτών πήγαμε σ’ ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με την μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω και τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους. Η παρουσία αρκετών παικτών στο κέντρο από πλευράς Παναθηναϊκού έφερε πολλά προβλήματα στους Θεσσαλονικείς που δεν μπορούσαν να βγάλουν σωστή ανάπτυξη στο παιχνίδι τους. Επίσης όταν ο Σωτήρης Νίνης έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του έφερνε έναν πανικό στην άμυνα του ΠΑΟΚ που δεν έδειχνε να πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο. 
Οι φιλοξενούμενοι που έβγαζαν μια ηρεμία και σιγουριά στο παιχνίδι τους, εκτός από τον υπερκινητικό Νίνη οι «πράσινοι» έβγαζαν επιθέσεις, εκτός από τον άξονα κι από τα άκρα. Ο Νάνο έχει πολλά ανεβάσματα σε σχέση με τον Μπούρμπο που ήταν πιο στατικός. Η πρώτη τελική προσπάθεια του Παναθηναϊκού σημειώθηκε στο 14’ όταν ο Νάνο από τα αριστερά έβγαλε στο ύψος του πέναλτι για τον Νίνη, με το Ιτάνζ να διώχνει με τις γροθιές του. Στη συνέχεια της φάσης ο Μαυρίας έπιασε ένα συρτό σουτ με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να διώχνει με τα πόδια. Στο 32ο λεπτό είχαμε άλλη μια κλασσική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους και πάλι από τον Σωτήρη Νίνη. Ο διεθνής μέσος παρότι είχε πίεση και αρκετά πόδια μπροστά του έπιασε το σουτ με τον Ιτανζ να κάνει μια τρομερή απόκρουση.
Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να πιάσει ένα υψηλό στάνταρ στη απόδοσή του. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες  μπροστά από την εστία το Στιλ. Η πρώτη σημειώθηκε στο 20ο λεπτό με τον Νομπόα να κάνει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με τον Κίτσιου να πιάνει το σου και τον Στιλ να μπλοκάρει. Ενώ η δεύτερη στο  37’ με τον Κίτσιου να περνάει από δεξιά τον Κουτρουμπή, ωραία σέντρα αλλά το εναέριο βολέ του Κάτσε δεν βρίσκει στόχο.
Σαν σε προπόνηση...
Με βάση την εικόνα που παρουσίαζαν οι δύο ομάδες ο ΠΑΟ ήταν η ομάδα που ζητούσε περισσότερο το γκολ καθώς είχε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά και την κατοχή της μπάλας και το πέτυχε στο 43ο λεπτό. Μετά από σέντρα του Νάνο από τα δεξιά ο Ταυλαρίδης σαν σε προπόνηση έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού πανηγύρισε έντονα το γκολ εισπράττοντας τις αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα  είχαμε δύο μεγάλες φάσεις για τον ΠΑΟΚ. Ο Κίτσιου μ’ ένα διαγώνιο σουτ κι αφού  η μπάλα βρήκε σε κάποιο πόδι πέρασε... ξυστά από το δοκάρι του Στιλ. Στην εξέλιξη της φάσης είχαμε την μεγάλη απόκρουση του Λουκ Στιλ στην κεφαλιά του Ρικάρντο Κόστα στο πρώτο δοκάρι.
Αποδοκιμασίες προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ 
Το γκολ του Στάθη Ταυλαρίδη, έφερε και τα πρώτα συνθήματα κατά των παικτών του Δικεφάλου. «Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπ…..».  Η απογοήτευση ήταν έντονη στα πρόσωπα των οπαδών που με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου από τον Δημήτρη Στυλιάρα είχαμε εκ’ νέου αποδοκιμασίες.
Έχασε νωρίς τον Κλάους
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Γεωργιάδης αποφάσισε να βάλει στο παιχνίδι τους Αθανασιάδης και Περέιρα θέλοντας να χτυπήσει το παιχνίδι και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που έφερνε το παιχνίδι στα ίσια.  Ο Γιάννης Αναστασίου αποφάσισε να περάσει Ατζαγκούν και να βγάλει τον βαρύ Πράνιτς που δεν βοήθησε στο διάστημα που αγωνίστηκε. Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να κλείσουν τον Παναθηναϊκό στα καρέ του χωρίς όμως να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Μετά από 22’ λεπτά αγώνα ο Κλάους αντικαταστάθηκε από τον Κουλούρη. Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε μετά την μονομαχία που είχε με τον Κουτρουμπή. 
Μέχρι και το τέλος του αγώνα ο ρυθμός έπεσε αισθητά και από τις δύο ομάδες χωρίς να παρουσιάσουν κάτι το αξιόλογο. Ειδικά ο ΠΑΟΚ που δεν απείλησε άλλο τον Στιλ. Πάντως και πάλι ο Παναθηναϊκός πήγε να πει την τελευταία λέξη, αλλά ο Ιτάνζ έδιωξε υπέροχα την κεφαλιά του Μπεργκ...  Πλέον οι «πράσινοι» δεν θέλουν πολλά για να... κλειδώσουν και τυπικά την πρώτη θέση που φαίνεται ότι ήδη κατέκτησαν με το τέλος του πρώτου γύρου. Την Κυριακή στην Λεωφόρο θέλουν να κάνουν και το τελικό βήμα. Αν ο ΠΑΟΚ έχει... σφυγμό θα φανεί σε μερικά 24ωρα.
MAN OF THE MATCH: Ο Σωτήρης Νίνης ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα. Από τα δικά του πόδια έβγαιναν όλες οι επιθέσεις του Παναθηναϊκού, ενώ είχε τις ευκαιρίες να χριστεί σκόρερ στην αναμέτρηση.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Κριστιάν Νομπόα ήταν ο χειρότερος του γηπέδου. Ο διεθνής μέσος από το Εκουαδόρ είχε άλλη μια κακή εμφάνιση, ενώ από αύριο θα αποχωρήσει από την Θεσσαλονίκη για την πατρίδα του για να συμμετάσχει στο Κόπα Αμέρικα 
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο κόσμος του ΠΑΟΚ παρότι έβλεπε την ομάδα του να σέρνεται στην κυριολεξία στον αγωνιστικό χώρο προσπάθησε να κάνει την διαφορά φωνάζοντας συνθήματα για την ομάδα τους.  Ωστόσο δεν άντεξαν μ’ αυτά που έβλεπαν από τους παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη και τους ξεφώνησαν και στα δύο ημίχρονα. 
Η ΓΚΑΦΑ: Ο Ρικάρντο Κόστα που είχε το μαρκάρισμα του Στάθη Ταυλαρίδη στην φάση του γκολ του Παναθηναϊκού τον άφησε να πιάσει ανενόχλητος την κεφαλιά. Το αποτέλεσμα ήταν οι φιλοξενούμενοι να ανοίξουν το σκορ και να πάρουν άλλη μια νίκη στα play offs.    
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Δημήτρης Στυλιάρας είχε ένα εύκολο απόγευμα στην Τούμπα. Δεν υπέπεσε αυτός και οι συνεργάτες σε κάποιο λάθος που θα έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Παναθηναϊκός έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει από τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα πέτυχαν μια ακόμα νίκη στο μίνι πρωτάθλημα των play offs και είναι με το 1,5 πόδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Δικέφαλος ήταν πολύ κακός. Δεν υπήρχε αρχή και τέλος στην ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη. Εκτός του Ιτάνζ και του Κίτσιου που προσπάθησαν, οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε ρηχά νερά. Ο ΠΑΟΚ με τέτοιες εμφανίσεις στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια είναι πολύ πιθανόν να χάσει και το καλό εισιτήριο για το Europa League.  
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κόστα, Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα, Μακ, Παπαδόπουλος (46’ Αθανασιάδης, 68’ Κουλούρης), Πόζογλου(46’ Περέιρα)
Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Σίλντεφελντ, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Μαυρίας, Νίνης (75’ Λαγός), Πράνιτς (57’ Ατζαγκουν), Καρέλης (63’ Μπέργκ)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 3 ΑΓΩΝΕΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 11
ΠΑΟΚ 4
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. 3
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4η, Κυριακή 31/5)
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (18.15)
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (20.30)


 phgh














Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια