ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ 1-1

MEΓΑΛΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΜΠΑΡΚΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ!




επιμέλεια σελίδας Τάσος Κατσώρης
Ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ δεν έφυγε νικητής από το Περιστέρι (1-1 με Ατρόμητο) κι έτσι από την αρχή βρίσκεται στο -2 από τον Παναθηναϊκό! Αγκουαζί και Περέιρα τα γκολ...

Με τρία χαφ
Τρία χαφ επέλεξε να παρατάξει ο Νίκος Νιόπλιας στο πρώτο ματς των πλέι οφ. Ο Γκορμπούνοφ ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Κιβρακίδης δεξιά στην άμυνα, ο Κούρος αριστερά και οι Λαζαρίδης, Φυτανίδης στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Κατσουράνης, Αγκουαζί, Πίτου Γκαρσία. Στις πτέρυγες δεξιά ο Ούμπιντες, αριστερά ο αριστερά ο Καραμάνος και στην κορυφή της επίθεσης ο Ναπολεόνι στο 4-3-3.
Κίτσιου αντί Σκόνδρα
Από τη μεριά του, ο Γιώργος Γεωργιάδης προτίμησε το 4-4-2 και να αφήσει στον πάγκο τον Σκόνδρα, στη θέση του οποίου έβαλε τον Κίτσιου. Θέση κάτω από τα γκολπόστ πήρε ο Ιτάνζ, με τον Κίτσιου να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Ρατς το αριστερό και τους Βίτορ, Τζαβέλλα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Χαφ οι Τζιόλης, Νομπόα, δεξιά τους ο Κάτσε και αριστερά τους ο Μακ. Επιθετικό δίδυμο οι Αθανασιάδης, Περέιρα.
Γκολ με το... καλημέρα
Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν κλειστό, είχε λίγες φάσεις, όμως στην πρώτη είχαμε και γκολ. Μόλις στο 7' ο Ατρόμητος ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Ιτάνζ έκανε λάθος και δεν απομάκρυνε καλά με τις γροθιές. Ο Αγκουαζί έκανε το πλασέ σε κενή εστία, ο Κίτσιου απομάκρυνε, όμως η μπάλα πέρασε τη γραμμή και ο Παππάς σωστά έδειξε τη σέντρα.
Λίγα πράγματα, 1-1 με Περέιρα
Όπως προαναφέραμε, το παιχνίδι δεν είχε και πολλές ευκαιρίες, με την κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 14' να περνάει ψηλά άουτ και να μην απειλεί ιδιαίτερα τον Γκορμπούνοφ. Οι μεν γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα, ο δε ΠΑΟΚ δεν έβρισκε χώρους. Στη μία φορά που βρήκε είχε την καλύτερη στιγμή του και έφερε το ματς στα ίσια. Ο Τζιόλης βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή και έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Περέιρα ήταν αμαρκάριστος και με κοντινό πλασέ πραγματοποίησε το 1-1 στο 32'.
Ο Ατρόμητος προσπάθησε να απαντήσει με τον... συνήθη ύποπτο, αλλά ο Ιτάνζ φώναξε παρών αυτή τη φορά και απέκρουσε το πλασέ του Ναπολεόνι στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι στο 35'. Από εκεί και μέχρι την ανάπαυλα, ο «Δικέφαλος» του Βορρά πήρε τα ηνία, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει, τη στιγμή που είχαμε αρκετές δυνατές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.
Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, αλλά...
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, όμως δυσκολευόταν να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Ατρομήτου, που εξακολουθούσε να απειλεί με στημένες φάσεις. Μία εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία στο 51' πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ιτάνζ, ενώ η κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 58' κατέληξε άουτ. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ μπλόκαρε το διαγώνιο σουτ του Γκαρσία από αριστερά στο αμέσως επόμενο λεπτό, με το σουτ του Περέιρα μέσα από την περιοχή να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ στο 62'.
Έξω ο Γκορμπούνοφ, μέσα ο Μπάρκας
Όπως στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο τα μαρκαρίσματα ήταν αρκετά και σ' ένα εξ' αυτών προέκυψε ο τραυματισμός του Γκορμπούνοφ. Ο Αθανασιάδης σε προσπάθειά του να κάνει προβολή στο 75' χτύπησε τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου, που αποχώρησε για να δώσει τη θέση του στον 21χρονο Μπάρκα.
Ευκαιρίες στο φινάλε
Ο νεαρός με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έκανε και την πρώτη του εντυπωσιακή απόκρουση στο σουτ του Αθανασιάδη μέσα από την περιοχή στο 84'. Αυτή ήταν η αρχή για τις μεγάλες ευκαιρίες που ακολούθησαν για τις δύο ομάδες.
Στο 89' ο Ούμπιντες έβγαλε ωραία στον Καραμάνο, που πλάσαρε με τον Ιτάνζ να αποκρούει, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ναπολεόνι έπεσε στο έδαφος και ζήτησε πέναλτι χωρίς να υπάρχει παράβαση από τον Ρατς.
Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τη μεγάλη φάση του 94', όπου ο Πόζογλου έκανε το δυνατό σουτ αρκετά έξω από την περιοχή, όμως ο Μπάρκας έδειξε και πάλι καλά αντανακλαστικά για να πραγματοποιήσει άλλη μία απόκρουση.
Man of the match: Αν μπορεί να μπει κάποιος σε αυτή την κατηγορία, αυτός είναι ο Μπάρκας. Αν και αγωνίστηκε μόλις 13 λεπτά, «έβγαλε» δύο σημαντικές φάσεις του ΠΑΟΚ με εντυπωσιακές αποκρούσεις και κράτησε το 1-1 για τον Ατρόμητο.
Αδύναμος κρίκος: Κακός ο Ατρόμητος επιθετικά. Ο Ναπολεόνι ήταν μόνος του στην επίθεση και αν δεν υπήρχε το λάθος του Ιτάνζ στο 7', τότε οι Περιστεριώτες δύσκολα θα πετύχαιναν κάποιο γκολ.
Στο ύψος του: Αγκουαζί και Περέιρα βρήκαν δίχτυα, όμως αυτό δεν αρκούσε για τις ομάδες τους, που έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Αρκετές προσπάθειες από Ούμπιντες και Καραμάνο.
Η γκάφα: Την έκανε ο Ιτάνζ στο 7', καθώς με τις γροθιές έστειλε την μπάλα πάνω στον Αγκουαζί για να τη στείλει αυτός με τη σειρά του στα δίχτυα.
Το στραγάλι: Καθαρό το γκολ του Ατρομήτου στο 7', καθώς η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Δεν υπάρχει πέναλτι στον Ναπολεόνι στο 89'. Ίσως θα μπορούσε να δείξει μερικές κίτρινες κάρτες ακόμη ο Παππάς. Καλή δουλειά από τους βοηθούς του.
Το ταμείο του Gazzetta: Στην πρώτη του ευκαιρία ο Ατρόμητος σκόραρε και ο ΠΑΟΚ τον... μιμήθηκε. Σ' ένα ματς με πολλά μαρκαρίσματα και λίγες φάσεις οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, με τον «Δικέφαλο» του Βορρά να χάνει από τώρα έδαφος στη μάχη της πρώτης θέσης των πλέι οφ. Στα αξιοσημείωτα οι δύο αποκρούσεις του Μπάρκα στο τέλος και το γεγονός ότι ο Αθανασιάδης έδωσε το χέρι του στον Γκορμπούνοφ, όταν ο τελευταίος αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο.
Συνθέσεις ομάδων
Ατρόμητος (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ (83' Μπάρκας), Γκαρσία (61' Δημούτσος), Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος (50' Κοντοές), Αγκουαζί, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Καραμάνος.
ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Ρατς, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κάτσε (85' Πόζογλου), Νομπόα, Τζιόλης, Μακ, Περέιρα, Αθανασιάδης.



 phgh












Γνωρίστε τις επιχειρήσεις 

της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια