ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ - ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ 2-0

ΣΟΥΠΕΡ O NIΝΗΣ, ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ Ο ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ




επιμέλεια σελίδας Τάσος Κατσώρης
Μετά τον θρίαμβο στην Eurovision, σουηδική υπόθεση και στην Λεωφόρο! Ο killer Mπεργκ με 2 γκολ οδηγεί τον Παναθηναϊκό (2-0 τον Ατρόμητο) σε... μονοπάτια Τσάμπιονς Λιγκ!


Έτσι έπαιξαν
Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε για τον Παναθηναϊκό ένα 4-2-3-1, με τον Κλωναρίδη πολλές φορές να βρίσκεται και δίπλα στον Καρέλη. Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Στιλ, στο κέντρο της άμυνας ο Κουτρουμπής με τον Σίλντενφελντ, ενώ αριστερά ήταν ο Νάνο και δεξιά ο Μπούρμπος. Στη μεσαία γραμμή ο Κουτρουμπής ήταν καθαρό αμυντικό χαφ, με τον Ζέκα δίπλα του και ελαφρά πιο μπροστά. Πίσω από τον προωθημένο Καρέλη βρέθηκαν οι Ατζαγκού, Κλωναρίδης και ο Νίνης.
Στον αντίποδα, ο Νίκος Νιόπλιας, παρέταξε τον Ατρόμητο με ένα αρκετά αμυντικό 4-5-1. Στο τέρμα ήταν ο Γκορμπούνοφ, με τον Λαζαρίδη και τον Φυτανίδη στο κέντρο της άμυνας και τους Κοντοές, Κούρο δεξιά και αριστερά. Στο κέντρο Κατσουράνης και Αγκουαζί ήταν οι αμυντικοί μέσοι, ο Δημούτσος πιο μπροστά τους και οι Κυριακίδης, Μαρσελίνο δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Ναπολεόνι.
«Πράσινη» πίεση
Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με έναν... δραστήριο Νίνη, έψαχνε χώρους στη καλά κλεισμένη άμυνα του Ατρόμητου. Οι «Περιστεριώτες», είχαν κλείσει τους διαδρόμους, καθώς όταν ο Παναθηναϊκός βρισκόταν στην επίθεση, βλέπαμε τρία στόπερ των φιλοξενούμενων στην ευθεία.
Αυτό έκανε την ζωή δύσκολη στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» που προσπαθούσαν στα πρώτα λεπτά από τα αριστερά και στη συνέχεια από τα δεξιά, να βρουν τον Καρέλη στην περιοχή του Γκορμπούνοφ.
Οκτάλεπτος... καταιγισμός και «πράσινα» παράπονα!
Μετά από ένα δεκάλεπτο, όπου ο ρυθμός είχε πέσει με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή, οι «πράσινοι» από το 38' έως και το τέλος του πρώτου μέρους ήταν άκρως απειλητικοί. Η αρχή έγινε στο 38', όταν ο Νίνης μετά από εξαιρετικό κοντρολάρισμα της μπάλας, πέρασε υπέροχα με κάθετη στον Ατζαγκούν, αυτός έκανε μια προσποίηση και σούταρε από το ημικύκλιο με τον Γκορμπούνοφ να σώζει με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ.
Ένα λεπτό αργότερα, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίνη έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 42' είχαμε την πρώτη φάση που έφερε διαμαρτυρίες από τους «πράσινους». Ο Μπούρμπος έκανε την σέντρα, ο Καρέλης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα του Κοντοέ.
Εκεί όμως που υπήρξαν οι περισσότερες διαμαρτυρίες ήταν στη φάση του 45ου λεπτού, με τον Ταυλαρίδη μετά από σέντρα τον Κλωναρίδη, με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και τον Αρετόπουλο να το ακυρώνει! Αρχικά, ο διαιτητής από τα Τρίκαλα έδειξε σέντρα, ωστόσο στη συνέχεια άλλαξε την απόφασή του χρεώνοντας τον αμυντικό του Παναθηναϊκού με φάουλ πάνω στον Αγκουαζί, το οποίο από το ριπλέι φαίνεται να μην υπάρχει.
Αποφασισμένο «τριφύλλι»!
Από εκεί που αφήσαμε το πρώτο μέρος, άρχισε το δεύτερο! Ο Γιάννης Αναστασίου έβαλε στο παιχνίδι τον Μπεργκ στη θέση του Κλωναρίδη και ο Σουηδός έδειξε πως θα κάνει αυτό που πρέπει από πολύ νωρίς... Ένα λεπτό μετά την είσοδό του, ο Καρέλης τον βρήκε υπέροχα μέσα στην περιοχή και λίγο δεξιά, εκείνος έκανε το σουτ με τον Γκορμπούνοφ να διώχνει με το δεξί του πόδι.
Δύο λεπτά αργότερα, ο καταπληκτικός Νίνης, βρήκε με ωραία πάσα τον Καρέλη, ο οποίος από το ημικύκλιο έπιασε ένα υπέροχο σουτ, αναγκάζοντας τον Γκορμπούνοφ να κάνει την απόκρουση του ματς.
Σουηδός... killer!
Ό,τι λοιπόν, δεν έγινε στις φάσεις των Μπεργκ και Καρέλη, έκανε ο ίδιος ο Σουηδός στο 61'. Απίστευτη ενέργεια από τον Νίνη, που πέρασε με ωραία ντρίμπλα έναν αντίπαλο και με το μυτάκι βρήκε τον Μπεργκ στη μεγάλη περιοχή. Εκείνος με δυνατό σουτ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου για το 1-0.
Έξι λεπτά μόλις μετά το πρώτο γκολ του Μπεργκ, ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού, είχε ακόμα ένα... Έπειτα από εκπληκτικό passing game, ο Μαυρίας, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έβγαλε εξαιρετική σέντρα στον Σουηδό που με κεφαλιά από κοντά νίκησε για δεύτερη φορά τον Γκορμπούνοφ και σφράγισε τη νίκη για τους «πράσινους».
Ευκαιρία για 3-0, αλλά και 2-1
Στα λεπτά που απέμεναν, ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και μπορούσε να βρει και τρίτο γκολ, καθώς ο Ατρόμητος είχε αφήσει χώρους ψάχνοντας το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Στο 73' λοιπόν, ο Ατζαγκούν βρήκε τον Μπεργκ, αυτός τον Μαυρία, ο οποίος με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έφτασε κοντά σε ένα γκολ, αλλά ο Γκορμπούνοφ έσωσε.
Ο Μαυρίας έφτασε κοντά στο γκολ και στο 81' όταν ο Ζέκα βρήκε τον Μπεργκ, αυτός πλάσαρε, αλλά ο γκολκίπερ του Ατρομήτου έσωσε και πάλι. Η μπάλα έφτασε στον Μαυρία που στη κίνηση και προ κενής εστίας δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.
Τέσσερα λεπτά αργότερα δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ατρόμητου, με τον Κοντοέ να βγαίνει τετ α τετ μετά από λάθος γύρισμα του Λαγού και να στέλνει την μπάλα άουτ.
Man of the match: Με έναν τρομερό Σωτήρη Νίνη να δείχνει πως κάνει τα πάντα κόντρα στον Ατρόμητο, τελικά ο Μπεργκ ήρθε να του... κλέψει τον τίτλο του MVP! Ο Σουηδός επιθετικός, μπήκε στο ματς στο 46' έχασε ευκαιρία με το «καλημέρα» και εν συνεχεία ανέλαβε δράση και οδήγησε τον Παναθηναϊκό χάρη στα δύο ωραία τέρματά του, το πρώτο μετά από πανέμορφη ασίστ του Νίνη και το δεύτερο από επίσης πολύ ωραία σέντρα του Μαυρία.
Αδύναμος κρίκος: Η άμυνα του Ατρόμητου στο δεύτερο ημίχρονο η οποία, παρά το πολύ καλό πρώτο μέρος, στην επανάληψη και με την είσοδο του Μπεργκ, λύγισε... Οι «πράσινοι» έβρισκαν διαδρόμους από παντού και γι' αυτό το λόγο βάζουμε ολόκληρη την άμυνα και όχι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.
Στο ύψος του: Ο Σωτήρης Νίνης ήταν ότι καλύτερο είχε να δείξει ο Παναθηναϊκός από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, μέχρι να μπει ο Μπεργκ! Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, είχε πολύ όρεξη και προσπαθούσε με πολύ ωραίες ενέργειες να βρίσκει τους συμπαίκτες του. Αρχικά είχε την πανέμορφη μπαλιά στον Ατζαγκούν στο πρώτο ημίχρονο, ενώ από δική του καταπληκτική ενέργεια και μπαλιά στη συνέχεια ήρθε και το γκολ του Μπεργκ. Πολύ καλός ο Κουτρουμπής.
Η γκάφα: Δεν είχαμε κάποια... γκάφα στο παιχνίδι.
Το στραγάλι: Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, έδειξε αρκετή αυστηρότητα στη φάση του 45ου λεπτού, όταν ο Ταυλαρίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και εκείνος ενώ αρχικά μέτρησε το γκολ, στη συνέχεια έδειξε φάουλ, ενώ φαίνεται το γκολ να είναι κανονικό. Στο δεύτερο μέρος δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα.
Το ταμείο του Gazzetta: Ο Παναθηναίκός ζευγάρωσε τις νίκες του στα πλέι οφ φτάνοντας ταυτόχρονα τους 8 βαθμούς και πήγε την διαφορά με τον ΠΑΟΚ στο +4 και ξέρει πως με νίκη στην Τούμπα θα τελειώσει την υπόθεση πρωτιάς στα πλέι οφ, ενώ με ισοπαλία θα είναι και πάλι το μεγάλο φαβορί. Από την άλλη ο Ατρόμητος έμεινε στον ένα βαθμό και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να φτάσει τις πρώτες δύο θέσεις.
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός (Γ. Αναστασίου): Στιλ, Κουτρουμπής (78' Λαγός), Κλωναρίδης (46' Μπεργκ), Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης (65' Μαυρίας), Ταυλαρίδης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Νίνης και Μπούρμπος.
Ατρόμητος (Ν. Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης (78' Μπάλλας), Κούρος, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (51' Καραμάνος), Κιβρακίδης, Δημούτσος (59' Ούμπιντες), Λαζαρίδης και Κοντοές



 phgh











Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια