ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ: «ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ 3X3»

Κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να αγκαλιάσει τις διοργανώσεις 3x3 που θα γίνουν φέτος σε τέσσερις πόλεις απηύθυνε ο Μανώλης Παπαμακάριος. Χορηγοί επικοινωνίας ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr. 


Στο Ηράκλειο Κρήτης (13 & 14 Ιουνίου), τη Γλυφάδα (20 & 21 Ιουνίου), τον Πειραιά (27 & 28 Ιουνίου) και την Αιδηψό (4 & 5 Ιουλίου) θα φιλοξενηθούν φέτος τα τουρνουά 3x3 με σύνθημα «Τάπα στη βία και το ρατσισμό», που συνδιοργανώνουν ΠΣΑΚ και ΕΟΚ, με χορηγούς επικοινωνίας τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και το sport-fm.gr. 


«Τα τουρνουά 3x3 έχουν γίνει θεσμός. Είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά που τα διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ, ενώ για πρώτη φορά, θα γίνουν σε τέσσερις πόλεις. Το Ηράκλειο Κρήτης, μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε πλέον ‘’μπασκετούπολη’’, αφού κάθε χρόνο παίρνουν μέρος πάνω από χίλια παιδιά. Εφέτος, θα γίνουν επίσης, στη Γλυφάδα και τον Πειραιά, όπου αναμένουμε ρεκόρ συμμετοχών, αλλά και στην Αιδηψό. Πάρα πολλές ήταν οι πόλεις, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, για να φιλοξενήσουν τους Έλληνες καλαθοσφαιριστές και γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε φέτος να είναι τέσσερα τα τουρνουά. Περιμένουμε όλους τους φίλους του μπάσκετ να παίξουμε μαζί τους. Είμαστε σίγουροι ότι θα το διασκεδάσουν όπως κι εμείς», δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, Μανώλης Παπαμακάριος. 

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα, θα υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. 

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: www.3on3streetball.gr 


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια