ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 9-5

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 9-5 της Βουλιαγμένης στο Εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ», στο πλαίσιο του πρώτου τελικού του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και πήρε προβάδισμα τίτλου για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, με την Μανωλιουδάκη σε μεγάλα κέφια. 




επιμέλεια σελίδας Τάσος Κατσώρης
Οι ερυθρόλευκες του Χάρη Παυλίδη έκαναν το 1-0 στη σειρά (πρωταθλήτρια Ελλάδας θα στεφθεί η ομάδα που θα φθάσει πρώτη στις 3 νίκες), ενώ ο δεύτερος τελικός θα γίνει την Κυριακή (24/5) στο κολυμβητήριο του Λαιμού.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα (5-1 στο τέλος του πρώτου μισού και 7-1 λίγο πριν το τέλος του γ΄οκταλέπτου). Ο ΝΟ Βουλιαγμένης προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά παρά το μικρό σερί (7-4) έβρισκε συχνά κλειστούς διαδρόμους και την πολύ σφιχτή άμυνα των γηπεδούχων εμπόδιο.
Το τελικό 9-5 φανέρωσε την κυριαρχία των πρωταθλητριών Ευρώπης στην έδρα τους, με το δεύτερο τελικό να αναμένεται με ενδιαφέρον.
Κορυφαία τις τις ερυθρόλευκες ήταν η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η πολίστρια τη σφραγίδα της οποία είχε η ευρωπαϊκή κουπα, καθώς πέτυχε τα δύο γκολ που έκριναν την αναμέτρηση. Στο Παπαστράτειο η Χανιώτισα σκόραρε 3 φορές. 
«Το φοβόμουν το ματς, γιατί προερχόμασταν από την ευρωπαϊκή επιτυχία και δεν ήξερα πώς θα αντιδρούσαμε. Τα κορίτσια ήταν φανταστικά στο α’ μέρος και νικήσαμε ευκολότερα από ό,τι περίμενα. Μετά το 7-1 κάναμε συντήρηση, μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής. Στον επόμενο τελικό, την Κυριακή, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε εξίσου καλά στην άμυνα και να έχουμε το ίδιο καθαρό μυαλό στην επίθεση. Ξέρουμε η Βουλιαγμένη θα μπει πιο αποφασισμένη. Είμαστε η πρωταθλήτρια Ευρώπης και πρέπει σε κάθε παιχνίδι να αποδεικνύουμε για ποιο λόγο κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλιδης στην κάμερα της Nova.
Από την πλευρά της, η Ελευθερία Πλευρίτου, δήλωσε: «Ήμασταν καλά προετοιμασμένες. Το παιχνίδι κρίθηκε στην καλή άμυνα που παίξαμε, στοιχείο που πάντα είναι πολύ σημαντικό, ενώ πήγαμε καλά και στην επίθεση. Πρέπει να μην εφησυχάσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και το θέμα είναι ποιος θα παρουσιαστεί πιο καλά προετοιμασμένος και συγκεντρωμένος».
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9-5
Οκτάλεπτα 3-0, 2-1, 2-2, 2-2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πλευρίτου Ε. 2, Μανωλιουδάκη 3, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Μπιανκόνι 2
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 1, Ξενάκη 2.



 phgh









Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια