ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΡΩΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ


Με τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βουλιαγμένη την Πέμπτη (21/5, 18:30) στην πρώτη τους αναμέτρηση στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.


Οι παίκτριες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τον τεχνικό Χάρη Παυλίδη να έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του.
Να σημειωθεί ότι και τα δύο παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έληξαν ισόπαλα, ενώ η πρωταθλήτρια ομάδα αναδεικνύεται στις τρεις νίκες.
Ασημάκη: «Θα γίνουν δυνατά παιχνίδια»
Η φουνταριστή του Ολυμπιακού Αλεξάνδρα Ασημάκη δήλωσε στο osfp.gr ενόψει της έναρξης των τελικών: «Είναι τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια των τελικών με αυτά που προηγήθηκαν κόντρα στη Γλυφάδα. Με το που τελείωσε το ευρωπαϊκό για αυτή τη σειρά των τελικών κόντρα στη Βουλιαγμένη προετοιμαζόμασταν. Πιστεύω ότι θα γίνουν δυνατά παιχνίδια και ότι θα εμφανιστούμε σαφώς καλύτερες από τις δυο αναμετρήσεις της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στις οποίες δεν πιάσαμε καλή απόδοση. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν δυνατά παιχνίδια και είμαστε αισιόδοξες ότι θα τα καταφέρουμε»
*Για την 3η θέση του πρωταθλήματος ο Εθνικός φιλοξενεί τη Γλυφάδα στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά την Πέμπτη (21/5, 20:00).


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια