ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ

Ο Ηρακλής πήρε το δώρο της Παναχαϊκής που κέρδισε με 4-3 τον Απόλλωνα, νικώντας με 1-0 τη Λάρισα, βρέθηκε στο +12 από την τρίτη θέση και χρειάζεται τρεις ακόμη βαθμούς για να σφραγίσει την άνοδο.




επιμέλεια σελίδας Τάσος Κατσώρης

Ηρακλής – Λάρισα 1-0
Ένα γκολ του Γιάννη Λουκίνα στο 74ο λεπτό ήταν αρκετό ώστε ο Ηρακλής να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο και να αυξήσει τη διαφορά του από τον Απόλλωνα στο +12.


Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, μετά από ένα πολύ κλειστό πρώτο μέρος, ανέβασε στροφές στην επανάληψη και έφτασε στο «τρίποντο» χάρη στο γκολ του Λουκίνα, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή των «βυσσινί» και εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Πασά από αριστερά, πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.
Από την πλευρά της η Λάρισα, αν και προσπάθησε να αντιδράσει για να πάρει κάτι από το ματς, δεν τα κατάφερε, παρά και τις φουλ επιθετικές αλλαγές που έκανε ο Σούλης Παπαδόπουλος στην επανάληψη, κυνηγώντας το γκολ. Στο 88' ο Χουάντερσον θα έπρεπε να έχει αντικρίσει την κόκκινη, ωστόσο είδε τελικά την κίτρινη κάρτα του διαιτητή για το χτύπημα στον Μπόγιοβιτς.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο (73' Τσιλιανίδης), Κάσσος (58' Κυριακίδης), Πασάς (90' Καρασαλίδης), Λουκίνας.
ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Δεληζήσης, Μελισσάς, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας (82' Γιάντσης), Πινδώνης Σερζίνιο, Μπόγιοβιτς, Ν Γκεσάν (42' Πίντο).
Παναχαϊκή – Απόλλων Σμύρνης 4-3
Έβρεξε γκολ στην Κόρινθο, όπου η Παναχαϊκή πήρε τους πρώτους της βαθμούς στα playoffs, επικρατώντας με 4-3 του Απόλλωνα, έστω και αν αγωνίστηκε για περισσότερο από 20 λεπτά με δέκα παίκτες.
Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα στο 43' με τον Ανγκούλο να νικάει με κεφαλιά των γκολκίπερ της Παναχαϊκής, με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία ένα λεπτό μετά με τον Κάργα να σημαδεύει το δοκάρι. Ωστόσο, με την έναρξη της επανάληψης τα πράγματα άλλαξαν δραματικά.
Μέσα σε 13 λεπτά, η Παναχαϊκή πέτυχε τρία γκολ και γύρισε ολοκληρωτικά το παιχνίδι. Ο Τρίγκας στο 47' με κεφαλιά, ο Κοντοχρήστος με φάουλ στο 52' και ο Χοτζαλί στο 60' με διπλή προσπάθεια έφεραν το ματς στο 3-1. Στο 75' ο Μαρουκάκης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων, που όμως λαχτάρισαν λίγο πριν το φινάλε. Ο Ανγκούλο έκανε χατ-τρικ με δύο γκολ στο 76' και στο 90' μείωσε σε 4-3, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά για τον Απόλλωνα.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Δήμιζας, Χούσα (46' Μασούρας), Κοντοχρήστος, Κάργας, Άλμπι, Τρίγκας, Αναστασόπουλος, Στεργίδης, Χοτζάλι (78' Χαρτσιάς), Μπουντόπουλος (73' Γκαντιάγκα), Μαρουκάκης.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Κύργιας, Ψιάνος (64' Καραδέμητρος), Λαγός, Σουάνης (54' Τζιώρας), Άρσιτς (62' Φαρινόλα), Βάντερσον, Ανγκούλο
Τα αποτελέσματα
ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου 1-0
Παναχαϊκή – Απόλλων Σμύρνης 4-3
Ηρακλής – Λάρισα 1-0
Η βαθμολογία
1. ΑΕΚ 22
2. Ηρακλής 19
3. Απόλλων Σμύρνης 7
4. ΑΕΛ 6
5. Ολυμπιακός Βόλου 4
6. Παναχαϊκή 3




 phgh












Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια