ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EUROVISION ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ

Το ανήγγειλε στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη στο κανάλι Epsilon



Η γλυκιά Μπέσσυ Αργυράκη, αγαπημένη και διαχρονική ερμηνεύτρια εδώ και πολλά χρόνια, από τα μέσα του ’70 και την δεκαετία του ’90 μέχρι σήμερα, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή ήταν περιζήτητη λόγω Γιουροβίζιον από τα τηλεοπτικά κανάλια και τους δημοσιογράφους.


Την είδαμε στην ωραία μουσική εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στο κανάλι «Epsilon» όπου μάλιστα τραγούδησε μαζί με τον αειθαλή Πασχάλη, την Μαριάννα Τόλη και τον Θάνο Καλλίρη (έλειπε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς) το θρυλικό «Μάθημα Σολφέζ» με το οποίο μας είχαν επάξια εκπροσωπήσει το 1977 στον δημοφιλή πανευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και είχαν κατακτήσει την 5η θέση.
Ακόμα η Μπέσσυ Αργυράκη ήταν την Κυριακή 24 Μαίου 2015 καλεσμένη ξανά στο Epsilon, το μεσημέρι στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη όπου ακόμη καλεσμένοι να μιλήσουν για τα αποτελέσματα της φετινής Γιουροβίζιον ήταν και ο Πατρινός σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος, η Ναταλία Γερμανού, κ.α.
Όπως είπε η κυρία Αργυράκη στην εκπομπή, ετοιμάζει μία σούπερ live μουσική εμφάνιση στις αρχές Ιουνίου (στις 6 Ιουνίου 2015 αν δεν κάνουμε λάθος) στο Ηugo Cafe Bar στην οδό Γεννηματά 79, στην Άνω Γλυφάδα, στην Αθήνα.
H Μπέσσυ Αργυράκη θα παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει κυρίως αγαπημένα της τραγούδια από τον διαγωνισμό της Eurovision αλλά και ντίσκο επιτυχίες των ‘70ς και των ‘80ς. Θα τραγουδήσει συνοδεία πλήκτρων και αναμένεται να ενθουσιάσει.
Η Μπέσσυ Αργυράκη έχει έρθει πολλές φορές στην Πάτρα για live εμφανίσεις.
Στο μεταξύ η κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα ακολουθεί με επιτυχία τα καλλιτεχνικά βήματα της μαμάς της.
H φωτ. όπου η κυρία Αργυράκη εικονίζεται μαζί με την κόρη της Εβελίνα, είναι από την σελίδα της στο facebook.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια