ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΦΟΥΣΤΕΡ: Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ... ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! (VIDS, PICS)

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ, Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, Ο ΗΓΕΤΗΣ




επιμέλεια σελίδας Τάσος Κατσώρης
Ο Νταβίδ Φουστέρ ήρθε στο Λιμάνι το 2010 και θα μείνει σ' αυτό για πάντα. Το gazzetta.gr γυρίζει τον χρόνο πέντε καλοκαίρια πίσω, ξετυλίγοντας το κουβάρι της πορείας του Ισπανού στους «ερυθρόλευκους».


Το ραντεβού του Φουστέρ με το Μαρινάκη δεν κράτησε πολλή ώρα. Οι δυο άντρες έδωσαν γρήγορα τα χέρια και έτσι ο Ισπανός θα μείνει στο Λιμάνι μέχρι το 2017, με την προοπτική να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό άλλο πόστο.
Το gazzetta.gr γυρίζει τον χρόνο πίσω και πάει βήμα - βήμα τη διαδρομή του Φουστέρ από τον Αύγουστο του 2010 μέχρι και σήμερα.
Στις 19/8 του 2010 πατάει το πόδι του στην Ελλάδα για πρώτη φορά ο Νταβίδ Φουστέρ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον ξέρει καλά από την Ισπανία, εδώ είμαστε όλοι επιφυλακτικοί σχετικά για το ποιος είναι ο νέος μέσος που φέρνει το «μυρμήγκι».
Η χρονιά που είχε με τα «κίτρινα υποβρύχια» ήταν γεμάτη: 28 συμμετοχές, τρία γκολ και δύο ασίστ μόνο άσχημα δε το λες.
Παρόλα αυτά, στις 26 Αυγούστου που παρουσιάστηκε δίπλα στους Πάντελιτς, Νέμεθ και Ουρτάδο δεν είχε λάβει την προσοχή που του έπρεπε. Το καλοκαίρι αυτό είχε αρκετό «θόρυβο» στο Λιμάνι μιας και είχαν έρθει οι Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ και φυσικά ο Ριέρα!
Ο χαμός που έγινε για τον ακραίο μέσο της Λίβερπουλ, φυσικά ποτέ δεν αποδείχτηκε ότι άξιζε τον κόπο. Ο Ρόμενταλ δεν έπιασε κι οι άλλοι δύο όλοι ξέρουμε τι έχουν προσφέρει στους «ερυθρόλευκους»!
Το 1.500.000 ευρώ που έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να αποκτήσει τον Νταβίδ Φουστέρ Τορίχος έχει δικαιώσει στο έπακρο την κίνηση που έγινε πριν από πέντε καλοκαίρια (συμπεριλαμβανομένου και του φετινού).
Μας συστήνεται σε ένα φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 26/8, ενώ το επίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη ριγωτή μόνο καλό δεν είναι. Ο Ολυμπιακός χάνει από την Ηρακλή στο «Καραϊσκάκη» 1-2.
Μετά ακολουθούν έξι σερί νίκες με τον ίδιο να πετυχαίνει 1 γκολ και να μοιράζει δύο ασίστ. Η χρονιά ολοκληρώνεται με τον Ολυμπιακό να του δίνει το πρώτο του πρωτάθλημα στην καριέρα του κι ο ίδιος είχε βάλει το... χεράκι του: 12 γκολ, πέντε ασίστ σε 31 ματς (2.411') μαρτυρούν την προσφορά του.
Η εικόνα που έχει μείνει απ' όλη τη σεζόν είναι το μπανταρισμένο κεφάλι του, στο μας με τον Ατρόμητο την 12η Δεκεμβρίου του 2010. Η κλοτσιά του Μαρσέλο Ολιβέιρα δεν τον ρίχνει, συνεχίζει και στο 34' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανοίγει το σκορ.
Την ακριβώς επόμενη σεζόν συνεχίζει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, βοηθώντας την να φτάσει μια... ανάσα από την πρόκριση στους «16». Ωστόσο, οι 9 βαθμοί στέλνουν τον Ολυμπιακό στο Europa League.
Απέναντι στην Ρουμπίν Καζάν ο Φουστέρ, είναι αυτός που... λιώνει τα χιόνια στο «Λουζνίκι» της Μόσχας. Αυτός είναι που δίνει και τη νίκη στο Χάρκοβο απέναντι στη Μέταλιστ.








Αυτός είναι που σκοράρει το κρίσιμο γκολ απέναντι στον Ατρόμητο στον τελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ και χαρίζει στην ομάδα του το Κύπελλο. Δύο σεζόν στο Λιμάνι, 22 γκολ, δύο πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο.
Νωρίτερα το Μάρτιο του 2011, είχε δώσει μια συνέντευξη στην «Superdeporte» ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν αλλάζω τον Ολυμπιακό με τίποτα».
Το έλεγε το 2011, το απέδειξε και το 2015! Όλα αυτά τα χρόνια η σχέση του με την ερυθρόλευκη φανέλα δένεται όλο και περισσότερο, η αγάπη του για την Ελλάδα μεγαλώνει όλο και περισσότερο.
Η Ολιβά μπορεί να είναι το μέρος που γεννήθηκε, αλλά ο Πειραιάς έγινε η πόλη που τον έκανε το αγαπημένο παιδί της ερυθρόλευκης εξέδρας.
«Πρέπει να πω ότι τη στιγμή που βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο και οι φίλαθλοι φωνάζουν ρυθμικά το όνομά μου, κυριολεκτικά ανατριχιάζω», δήλωσε πιο κάτω στη συνέντευξή του στο Μέσο της γενέτειράς του στο οποίο παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία. Και θα αργήσει πολύ αυτή η μέρα.
Μιλάμε εξάλλου για ένα πολύ καλό παιδί, στο Ρέντη δεν υπάρχει κάποιος που να έχει πει κακό λόγο γι αυτόν. Σε μια ερώτηση που έκανε ο γραφών λίγους πριν μήνες σε άνθρωπο της ομάδας για το ποιος είναι ο καλύτερος Ισπανός, σε χαρακτήρα, που έχει συνεργαστεί το πρώτο όνομα στην απάντηση που ακούστηκε ήταν Νταβίντ Φουστέρ. Κάποια πράγματα μόνο τυχαία δεν είναι.
Στην πορεία, ο Ολυμπιακός άλλαξε τρεις προπονητές (Ζαρντίμ, Μίτσελ και τώρα Περέιρα). Όλοι τον υπολόγιζαν και τον υπολογίζουν. Είτε περισσότερο, είτε λιγότερο, είτε έρχονται τραυματισμοί είτε όχι ο Φουστέρ βρίσκει τον τρόπο να μένει στον αφρό και να παλεύει για τη φανέλα που έχει αγαπήσει και τιμήσει όσο λίγοι.
Φέτος, η χρονιά μόνο εύκολη δεν ήταν. Εχει παίξει μόλις σε 611' πρωταθλήματος, ενώ κάτι το πρόβλημα στο χέρι, το οποίο τον άφησε εκτός γηπέδων δύο φορές και κάτι ότι δεν υπολογίζονταν για βασικός τον έκαναν να έχει ηγετικό ρόλο κυρίως στα αποδυτήρια.
Παρόλα αυτά και πάλι κατάφερε να ξεχωρίσει. Μη ξεχνάμε ότι ο κόσμος ξεχώρισε το γκολ του κόντρα στον ΠΑΟΚ αν κι η ομάδα του έχασε, ενώ ποιος θα ξεχάσει την κεφαλιά του στη Μάλμε, που δεν δίστασε να... τρακάρει το αντίπαλο πόδι με το κεφάλι του για να σκοράρει.
Το κλάμα του στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπήκε στο κάδρο των πιο χαρακτηριστικών στιγμών της λαμπερής εκείνης μέρας για την ομάδα του Λιμανιού. Αργότερα βγήκαν οι φήμες ότι συναντήθηκε με τον Μελισσανίδη. Το διέψευσε άμεσα, ακολούθησε η αγκαλιά του με το Βαγγέλη Μαρινάκη το Σάββατο της 23ης Μαΐου, μετά ήρθε η δήλωσή του μετά την κατάκτηση του τρίτου Κυπέλλου του με τον Ολυμπιακό ότι «θα συναντηθώ σε μέρες με τον πρόεδρο».
Το ραντεβού έγινε και μέσα σε λίγα λεπτά η αγκαλιά μετατράπηκε σε χειραψία νέας συμφωνίας. Μία σχέση ζωής που συνεχίζεται και θα συνεχίσει να υπάρχει και μόλις κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Γιατί στον Ολυμπιακό έχουν δείξει ότι εκτιμούν αυτούς που τιμούν τη φανέλα.  
*Ο Φουστέρ με όλες τις Κούπες (5 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα) που έχει σηκώσει στο Λιμάνι!
** Έχει παίξει σε 151 ματς (σε όλες τις διοργανώσεις) και έχει σκοράρει 38 γκολ. Και συνεχίζει...
Το γκολ του κόντρα στον ΠΑΟΚ, καλύτερο για το 2014:




ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


 phgh













Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα




πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια