ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ! ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2-3 ΣΕΤ

Με αντεπίθεση διαρκείας η Ελλάδα μετέτρεψε το 0-2 της Σλοβακίας σε 3-2 στο τάι μπρέικ και πλέον το βράδυ της Κυριακής κόντρα στην Κίνα, τα παίζει όλα για όλα προκειμένου να βρεθεί στο F4 του World League!

Η Ελληνική ψυχή μίλησε ξανά. Η εθνική ομάδα στο Αλεξάνδρειο βρέθηκε πίσω με 0-2 στα σετ και εύκολα από την Σλοβακία. Όμως βρήκε τα αποθέματα, την ηρεμία, αλλά και την αγωνιστική ποιότητα για την ολική ανατροπή. Για την νίκη με 3-2 σετ στο τάι μπρέικ έτσι ώστε το βράδυ της Κυριακής (21.00) κόντρα στην ισχυρή κι αήττητη Κίνα, να παίξει τα... ρέστα της για την πρόκριση στο F4 της Μπρατισλάβα! Για να συμβεί αυτό, η ομάδα του Σωτήρη Δρίκου θέλει... καθαρή νίκη, δηλαδή με 3-0 ή 3-1 σετ.
 

Η εθνική ομάδα ξεκίνησε υποτονικά γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι Σλοβάκοι παίρνοντας το προβάδισμα. Τα πολλά λάθη και η αδυναμία να βρουν ρυθμό χαρακτήρισαν τα δύο πρώτα σετ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο όταν βρέθηκε στο καναβάτσο αποφάσισε να αντιδράσει...
 
Η καλή αρχή στο τρίτο σετ έγινε με τα σερβίς των Πρωτοψάλτη και Φράγκου, οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα η εθνική να πάρει προβάδισμα, το οποίο διατήρησε έως το τέλος.
Αντίστοιχη, ήταν η εικόνα και στο τέταρτο σετ, με τον Δημήτρη Τζούριτς, παρότι είχε ενοχλήσεις τη μέση, να προσπαθεί να ανταποκριθεί και μάλιστα αποτελεσματικά. 
Έτσι το ματς οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ, όπου με ανεβασμένη ψυχολογία και τον κόσμο στο πλευρό της η εθνική δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να πάρει κεφάλι και να διατηρήσει τη διαφορά μέχρι την κατάκτηση της νίκης.
 
Τα σετ: 25-14, 25-17, 16-25, 19-25, 10-15
Ελλάδα (Δρίκος): Τζούριτς 30(27/46, 2 μπ, 1 ασ), Φράγκος 14(10/19, 3 ασ, 1 μπ), Τζιουμάκας 9(6/9, 2 ασ, 1 μπ),  Πετρέας 7(5/9, 1 ασ, 1 μπ), Φιλίποφ 2, Κουμεντάκης 1(1/7), Ταμπουρατζής(λ), Πρωτοψάλτης 6(5/10, 1 ασ), Αρμενάκης, Στεφάνου (λ)
Σλοβακία (Γκουλινέλι): Κόχουτ 13, Σόκπ 10, Όγκουρτσεακ 10, Μπενζ 9(7/21), Σέρβεν 7, Μάσνι 2, Κουμπς(λ), Πάτακ 5, Χόρνικ 3, Σκλαντάνι 1,Πάτους

Δεν υπάρχει κούραση
Ο Σωτήρης Δρίκος δήλωσε μετά το ματς: «Σε ένα χρόνο καταφέραμε να φτάσουμε τη Σλοβακία κι αυτό οφείλεται στους παίκτες. Σε αυτούς αξίζουν και τα εύσημα για τη νίκη. Τώρα υπάρχει κούραση, το ματς με την Κίνα είναι τελικό και όλοι θα ξεπεράσουν τα προβλήματα. Η Σλοβακία πέφτει μετά το δεύτερο σετ γιατί εικάζω ότι έκανε σκληρή προετοιμασία για να είναι έτοιμη στο φαιναλ φορ, όπου προκρίθηκε ως διοργανώτρια».




 phgh













Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια