ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Το κατάμεστο κολυμβητήριο της Γλυφάδας υποδέχτηκε το πρώτο All  Star game, που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης, σε μια εκδήλωση εορταστικού χαρακτήρα.

Το παιχνίδι, που διεξήχθη ανάμεσα σε αθλητές που εκπροσώπησαν την  «Αθήνα», με αντίπαλο την «Υπόλοιπη Ελλάδα», βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους της «Υπόλοιπης Ελλάδας» που επικράτησαν με 16-11.


Παρόντες ήταν πολλά μεγάλα ονόματα του χώρου της υδατοσφαίρισης, ενώ άπαντες έμειναν ευχαριστημένοι από τα γκολ και το θέαμα που προσέφεραν οι πρωταγωνιστές του ελληνικού γίγνεσθαι. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης διοργανώθηκε διαγωνισμός, με πρωταγωνιστές τους μικρούς φίλους του αθλήματος.
Δείτε την απίστευτη φάση με τον Μυλωνάκη
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι πρωτοπόροι της ίδρυσης του ΣΕΑΥ, το μακρινό 1983, μεταξύ αυτών ο νυν πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος (πρώτος αντιπρόεδρος του συνδέσμου).
ΑΘΗΝΑ- ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: 11-16
Οκτάλεπτα: 4-5,1-4, 4-4, 2-3
ΑΘΗΝΑ: (Κουντουδιός, Μαυρωτάς): Δεληγιάννης , Αγγελίδης, Γ. Αφρουδάκης 1, Χρ. Αφρουδάκης, Δελακάς 1 , Θεοδωρόπουλος 1, Θωμάκος 1, Καπότσης 2, Καρούντζος 1, Κοπελιάδης, Μουρίκης 1, Μπλάνης 2, Παπαδόγκωνας 1, Τσαλκάνης.
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ (Λοράντος, Λούδης): Καραμπέτσος,  Βλαχόπουλος 3, Βουλγαράκης, Γούβης 1, Κομάντινα 1,  Κοκκινάκης, Κολόμβος 3, Μυλωνάκης 2, Σολανάκης, Φλέγκας, Φουντούλης 2, Χατζηγούλας, Χατζηκυριακάκης  3,   Χρυσοσπάθης 1.























































































Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια