ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Απορρίφθηκε η προσφυγή των κατοίκων



Στα χέρια της ΑΕΚ είναι από το πρωί της Δευτέρας καθαρογραμμένες από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι δύο αποφάσεις της Ολομέλειας για απόρριψη των προσφυγών του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας και των 17 πολιτικών που είχαν αντιταχθεί στην κατασκευή του γηπέδου.


Στο περιεχόμενο των 100 σελίδων της απόφασης υπάρχει η θέση του Ανώτατου Δικαστηρίου για το θέμα, που ουσιαστικά αναφέρει ότι πρέπει να κατασκευαστεί γήπεδο στην περιοχή. Τονίζεται χαρακτηριστικά πως θα αναμορφωθεί όλη η περιοχή, το άλσος και η πόλη θα αναζωογονηθεί. Γίνεται ξεχωριστή αναφορά στο Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού που θα στεγάζεται εκεί, αλλά και στις ρίζες της ΑΕΚ.
Από τη Δευτέρα κιόλας, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν έρθει σε επαφή με το ΥΠΑΠΕΝ και εντός της ημέρας αναμένεται να να μεταβιβαστεί ολόκληρη η απόφαση στο Υπουργείο, συμπληρώνοντας το φάκελο της Ένωσης. Στη συνέχεια, θα πρέπει ο υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης να θέσει σε διαβούλευση τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, με αυτή τη διαδικασία να κρατά για 45 εργάσιμες ημέρες. Πρόκειται για το τελικό ουσιαστικά βήμα πριν φτάσουμε στην εξασφάλιση της οικονομικής άδειας.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια