ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΓΛΥΦΑΔΑ ΧΘΕΣ: ΈΦΑΓΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΟΝΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΟ ΣΥΖΥΓΟ


Έτσι είναι αυτά. Όταν προσπαθείς να πηδήξεις πάνω από τον πήχη που σου έδωσε ο Θεός τότε τα δεδομένα είναι όλα κόντρα. Έτσι και με τον κοντό. Έναν κοντό που η φήμες στη Γλυφάδα λένε ότι έχει φτιάξει μαγαζί για να δικαιολογήσει κάτι χρυσά και κάτι λίρες που βρήκε.


Τώρα πως τις βρήκε και τι έκανε; Ένας θεός ξέρει. Και προφανώς το ΣΔΟΕ που εδώ και καιρό είναι πίσω του.

Η ζωή του κοντού; Όπως κάθε κομπλεξικού κοντού. Προσπαθεί να δείξει ότι είναι μεγάλος και τρανός ενώ έχει μια αδυναμία στις παντρεμένες. Δεν μπορεί χωρίς αυτές. Και μπορεί το θέμα-το άλλο μέτωπο που άνοιξε- με την γυναίκα κορυφαίου Έλληνα επιχειρηματία να έχει προσωρινά παγώσει… δε συνέβη ωστόσο το ίδιο με την παντρεμένη κομμώτρια στη Γλυφάδα.
Ο τύπος πιάστηκε επ αυτοφώρω από τον κερατωμένο σύζυγό-και φίλο του παρακαλώ- στο κρεβάτι με την γυναίκα του τελευταίου. Μόνο που αυτό δεν ανέβηκε ποτέ μαζί με πανάκριβα ρολόγια πούρα κα ικότερα στο Instagram.
Οι πληροφορίες θέλουν τον κοντό να τρώει πολύ ξύλο συνεπεία του οποίου βρέθηκε σε ιδιωτική κλινική για αποκατάσταση. Μάλιστα επειδή ένιωθε ασφαλής είχε διώξει τον άντρα ασφαλείας που έχει πάντα μαζί του. Το θέμα από χθες βράδυ αποτελεί το κορυφαίο θέμα συζήτησης στα νότια προάστια. Λογικό.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια