ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ- ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ


Συνελήφθησαν δύο από τους «ληστές με το σίδερο», σε Θεσσαλονίκη και Γλυφάδα, ενώ δύο ακόμη τα στοιχεία των οποίων είναι γνωστά αναζητούνται από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής επιβεβαιώνεται εργαστηριακά μία από τις επιθέσεις τους στην Πεύκη, τον Δεκέμβριο του 2014.
Τότε, οι ληστές είχαν επιτεθεί σε μια 45χρονη γυναίκα- ιδιοκτήτρια επιχείρησης κέντρων αισθητικής και σολάριουμ, στην μόλις 10 ετών κόρη της και σε μια ακόμη ανήλικη!
Η συμμορία εισέβαλε στο σπίτι, τα ξημερώματα της 4ης Δεκεμβρίου. Στο σπίτι βρίσκονταν η μητέρα, η κόρη και μια φίλη της κόρης.
Οι δράστες αφού έδεσαν τη μητέρα και τα δύο ανήλικα κορίτσια, τις απείλησαν με το σίδερο και χτύπησαν τη μητέρα τέσσερις φορές. Βρίσκονταν για πάνω από μία ώρα στο σπίτι, ψάχνοντας χρηματοκιβώτιο και πολύτιμα είδη.  Εν τέλει άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν.
Ωστόσο, οι Αρχές εκτιμούν πως αν εντοπιστούν και οι υπόλοιποι δράστες, τότε θα ταυτοποιηθούν τουλάχιστον πέντε ακόμη ληστείες, κατά τις οποίες η συμμορία προκάλεσε εγκαύματα στα πρόσωπα και τα σώματα των θυμάτων.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια