ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ» ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ


Ένα καλοκαίρι κινηματογραφικών προβολών σε υπαίθριους χώρους εγκαινιάζει απόψε ο Δήμος Γλυφάδας, με την προβολή της παιδικής ταινίας «Το νησί των πειρατών» στο οικολογικό πάρκο Ευρυάλης. Μέχρι και τον Αύγουστο, γνωστές ταινίες του ελληνικού και παγκόσμιου σινεμά θα προβάλλονται σε πλατείες και άλλους δημοτικούς χώρους, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για όλους.




Οι εκδηλώσεις, με τον τίτλο «Σινεμά ο Παράδεισος», προσφέρουν ένα δροσερό κινηματογραφικό δίμηνο στους δημότες, τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης.

«Διαλέξαμε ορισμένες από τις πιο ωραίες ‘γωνιές’ της πόλης μας για να προσφέρουμε βραδιές κινηματογραφικών προβολών για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Αυτό το καλοκαίρι, όλη η Γλυφάδα γίνεται ένα θερινό σινεμά, όπου με ελεύθερη είσοδο όλοι μπορούν να απολαύσουν αγαπημένες ταινίες, ελληνικές και ξένες. Στηρίζουμε και ενισχύουμε έμπρακτα τον πολιτισμό και προσφέρουμε μια διέξοδο διασκέδασης και ‘διαφυγής’ στους πολίτες, που ειδικά αυτή την περίοδο οι περισσότεροι την έχουν ανάγκη».

 Αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών. 






Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια