ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ


Πολλά συμβαίνουν στην πτωχευμένη Γλυφάδα το τελευταίο διάστημα. Πτωχευμένη για τους δανειστές. Διότι επι της ουσίας κανείς δεν έχει χάσει λεφτά.


Τα παρεάκια απολαμβάνουν στα στέκια τους καφέδες από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη και την Παρασκευή την κοπανάνε είτε στη Μύκονο είτε στις Σπέτσες είτε και στη Τζια αν το σπίτι του κολλητού είναι free. Δίπλα τους; Γνωστές ιαλουρονικά πρησμένες γκόμενες με φρύδι του αείμνηστου Καραμανλή που κάθε τόσο ποζάρουν selfie για το Instagram.
Αυτό βεβαίως έχει σπάσει την αγορά της βίζιτας. Ωστόσο υπάρχει ένα ζευγάρι… και μάλιστα σχετικά νιόπαντρο που κρατάει ακόμη καλά. Και τι εννοώ; Κρατάει την αγορά του αγοραίου έρωτα στο Λεκανοπέδιο σε ικανοποιητικό επίπεδο.
Βλέπετε η σύζυγός είναι μυημένη στα κόλπα. Έχει περάσει από την αγορά πριν παντρευτεί. Και έκανε το ιδανικό. Βρήκε τον μπούλη… τον παντρεύτηκε και πλέον χαίρεται τον έρωτα… με τις φίλες της. Και επειδή σέβεται τις παλιές συναδέλφους της πληρώνει αδρά. Και κάπως έτσι το χρήμα κινείται και ο μπούλης ξυπνάει. Τα ραντεβού λαμβάνουν χώρα στο σπίτι τους και πληροφορίες αναφέρουν πώς τουλάχιστον μια κοπέλα την εβδομάδα παίζει με το ζευγάρι στο κρεβάτι.
Το κακό είναι πως μια από τις κοπέλες ήταν λίγο παραπάνω από καλή και ο μπούλης σκάλωσε. Λένε κάποιοι ότι ερωτεύτηκε.
Και το θέμα… τώρα ξεκινάει…

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια