ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΗΞΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ


Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης στην οδό Ολυμπίας 5 πραγματποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης του τμήματος παιδικής σκηνής της Δημοτικής Κοινότητας Ελληνικού με το έργο «Η Αλίκη στη Χώρα Των Θαυμάτων» του Λιούις Κάρολ σε σκηνοθεσία Στέλλας Κωνσταντάτου.


Το διήμερο των παραστάσεων 7 – 8 Μαΐου το Δημοτικό Θέατρο φιλοξένησε πλήθος θεατών μικρών και μεγάλων που απόλαυσαν μια ακόμα πετυχημένη θεατρική παραγωγή του δήμου μας.


 Το έργο, όπως ανέφερε και η σκηνοθέτης στον πρόλογό της, περιγράφει με λεπτή φαντασία και παιδικό αυθορμητισμό τις περιπέτειες ενός κοριτσιού, της Αλίκης, η οποία μετά την πτώση της σε μία λαγότρυπα, περιπλανιέται σε ένα φανταστικό κόσμο. 
Είναι μια μυθική ιστορία που όμως χαρακτηρίζεται από έντονα στοιχεία αλληγορίας, μέσα από τα οποία, οι καθιερωμένες αντιλήψεις ανατρέπονται, ενώ κοινωνικοί θεσμοί και πρακτικές μπαίνουν στο στόχαστρο και γίνονται αντικείμενο χλευασμού.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης, τον σκηνογράφο που δεν είναι άλλος από τον υπάλληλο του Δήμου Μπάμπη Χολετσίδη που φιλοτέχνισε τα σκηνικά και τα συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας για τη δημιουργία τους, τον φωτιστή – τους ηχολήπτες του Δήμου για την ηχητική επιμέλεια , και φυσικά τα παιδιά - ηθοποιούς που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με την καθοδήγηση της δασκάλας.

Στην πρεμιέρα, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Οικολογίας Βίκυ Φουσκίδου προσέφερε ένα βιβλίο στη δασκάλα ως αναμνηστικό και μια προσπάθεια προαγωγής του βιβλίου που έχει ξεκινήσει η πολιτιστική επιτροπή.
Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν, τους αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, τα μέλη της πολιτιστικής επιτροπής, και φυσικά τον κόσμο που με το ζεστό του χειροκρότημα έδειξε την αγάπη του στους μικρούς ταλαντούχος ηθοποιούς.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια