ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΝΑ ΑΣΤΙΚΟ CAMP ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Καλοκαιρινές διακοπές για παιδιά γεματές αθλητισμό και εκπαιδευτικές δραστηριότητες


Ενα από τα προβλήματα των εργαζόμενων γονέων, όταν τα σχολεία σταματούν το καλοκαίρι, είναι ποιος θα προσέχει τα παιδιά. Και η λύση δεν είναι πάντα τόσο εύκολη και οικονομικά ανέξοδη. Οταν όμως είναι προσιτή και συνδυάζεται με προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, τότε επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.




Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν ο Δήμος Γλυφάδας δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά από 6 έως 14 ετών –των κατοίκων της πόλης- να συμμετάσχουν σε δράσεις οι οποίες συνδυάζουν γνώση, ψυχαγωγία, εκπαίδευση. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος θα είναι πέντε εβδομάδες (22 Ιουνίου έως 24 Ιουλίου) και οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και αύριο, Σάββατο 20 Ιουνίου. 



«Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στις παραλίες των νοτίων προαστίων, να εκφραστούν δημιουργικά, να συνδεθούν με το κομμάτι της κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας, να γελάσουν με αγαπημένα παλιά και νέα παιχνίδια, να ξεχαστούν μέσα από τις περιπέτειες ηρώων του κινηματογράφου, να ενδυναμώσουν τα θετικά τους γνωρίσματα, να δημιουργήσουν παρέες και σχέσεις φιλίας και συντροφικότητας. Στις καλοκαιρινές μας δραστηριότητες έχουμε φροντίσει οι μικροί μας φίλοι να έρθουν σε επαφή με ένα πλήθος αθλημάτων, να συνδεθούν με πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, να γνωρίσουν σημαντικούς Ελληνες πρωταθλητές και να αναπτύξουν το δυναμικό τους μέσα από υγιή αθλητικά πρότυπα», μας λέει ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.



Συγκεκριμένα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με 11 ολυμπιακά αθλήματα (χόκεϊ, χάντμπολ, βόλεϊ, άλμα εις ύψος, επί κοντό, μήκος, ενόργανη, ρίψεις, μπάντμιντον, μαραθώνιο και στίβο). Εκτός από επισκέψεις σε μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους, οι επιμορφωτικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μαθήματα σκακιού, μαγειρικής και κήπου, αλλά και δράσεις υγιεινής διατροφής. Ολα αυτά μέσα από παιχνίδια που σε κάθε περίπτωση κάνουν πιο ευχάριστη τη διαδικασία της μάθησης. Το αντίτιμο της συμμετοχής είναι 50 ευρώ για κάθε παιδί για όλο το διάστημα.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια