ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ» Ο ΜΑΡΑΣ! (GTV)

Ο Βλάσης Μάρας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του μονόζουγου στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού! 



Ο Έλληνας πρωταθλητής συγκέντρωσε 15,366 β., μένοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου πίσω από τον «αιώνιο» αντίπαλο του Φαμπιάν Χαμπίχεν από την Γερμανία, ο οποίος βαθμολογήθηκε με 15,533. Το χάλκινο μετάλλιο κρέμασε στο λαιμό του ο Νικίτα Ιγκνάτιεφ, με 15,166. 



Ήταν ένας συγκλονιστικός αγώνας, αφού και οι τρεις αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο είχε προγράμματα υψηλού βαθμού δυσκολίας, επομένως όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Η αρχική αξία του προγράμματος του 27χρονου Χαμπίχεν ήταν 7,000, ενώ για την εκτέλεση πήρε 8,533, με το πρόγραμμα του 32χρονου σπεσιαλίστα του μονόζυγου να έχει βαθμό δυσκολίας 6,900 και να βαθμολογείται στην εκτέλεση με 8,466.
«Όταν πήγα να αγωνιστώ, λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός, σιγοτραγουδούσα τον εθνικό μας ύμνο. Είμαι περήφανος για τη χώρα μου που δίνει ένα δύσκολο αγώνα και συμμετέχουμε και εμείς όσο μπορούμε, προσπαθώντας να την προβάλουμε μέσα από αυτές τις επιτυχίες.  
Απλά αυτό που δείξαμε με τον Γερμανό Φάμπιαν, είναι ότι η αντιπαλότητά μας διαρκεί ελάχιστα όσο κρατάει ο αγώνας και μετά μέσα από τη φιλία προσπαθούμε να λύσουμε όποια διαφορά έχουμε. Δεν μας χωρίζει κάτι παρά ένας έντιμος αγώνας, μέσα στον οποίο λογικά εκείνη την ώρα δεν υπάρχουν φίλοι» τόνισε ο Βλάσης Μάρας 
«Νιώθω ότι επέστρεψα και ο στόχος μου φτάνει μέχρι το Ρίο. Ελπίζω να τα καταφέρω, απλά νοιώθω και είμαι καλά και αυτό βγαίνει και στους αγώνες. Απλά ένα λαθάκι στην έξοδο, στοιχίζει στο σύνολο και στη συγκεκριμένη περίπτωση μου κόστισε το χρυσό μετάλλιο».


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ




 phgh











Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια