ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

MΠΑΚΟΥ: ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ!

Ματς - θρίλερ στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, όπου η Εθνική πόλο ανδρών πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, επικρατώντας της Ουγγαρίας με 5-3 στα πέναλτι.




Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού έληξε 10-10 και στα πέναλτι οι διεθνείς μας αποδείχτηκαν ψύχραιμοι, ευστόχησαν και στα πέντε που εκτέλεσαν και τώρα περιμένουν τον αντίπαλό τους, που θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Σερβία-Ιταλία.


Η Ουγγαρία ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ και προηγήθηκε με 2-1 στα μισά του πρώτου οκταλέπτου. Στη συνέχεια η Εθνική ανέτρεψε την κατάσταση και προηγήθηκε με 3-2 με γκολ του Γιαννόπουλου και του Νικολαΐδη. Στην αρχή του δευτέρου οκταλέπτου η Εθνική έφτασε στο +2 (5-3, 6-4) με τους Μαγυάρους όμως να αντιδρούν και με ένα δικό τους σερί 3-0 να προηγούνται εκ νέου με 6-7.
Οι παίκτες του Δημήτρη Κραβαρίτη αντέδρασαν με τη σειρά τους και 3-0 έφτασαν και πάλι στο +2 (9-7) στη λήξη του τρίτου οκταλέπτου. Στην τέταρτη περίοδο η Ουγγαρία έκανε το 9-9 για να δώσει προβάδισμα ο Γιαννόπουλος σε 10-9 αλλά να κάνει ο Βάντοβιτς το 10-10 1:30 πριν το τέλος.
Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 3-1, 1-3
ΕΛΛΑΔΑ (Κραβαρίτης): Γιαννόπουλος 5, Γαρδίκας 1, Νικολαΐδης 1, Καλαργυρός 1, Παπαναστασίου 1, Σκουμπάκης 1
ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Χορκάι): Φέκετε 3, Νάγκι 3, Βάντοβιτς 3, Τέλεκι 1
Τα πέναλτι: Παπαναστασίου (1-0), Κόρμπαν (απέκρουσε ο Μάντης), Νικολαΐδης (2-0), Βάντοβιτς (2-1), Γιαννόπουλος (3-1), Νάγκι (3-2), Γαρδίκας (4-2), Μπούριαν (4-3), Καλαργυρός (5-3)



 phgh






Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια