ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ! ΠΑΟΚ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ 1-0 (VID, PICS)

Ο «φευγάτος» Λούκας λύτρωσε τον ΠΑΟΚ (1-0 την Σπάρτακ Τρνάβα), του έδωσε προβάδισμα πρόκρισης κι αναγκάζει τον Ιβάν να... σπάσει τα ταμεία και να τον κρατήσει στην Θεσσαλονίκη! Με 10 από το 3΄έπαιζε ο Δικέφαλος λόγω αποβολής του Βίτορ!  




Με γκολ του Λούκας ο ΠΑΟΚ πήρε μια παλικαρίσια νίκη απέναντι στους σκληρούς της Σπαρτάκ Τρνάβα. Οι Θεσσαλονικείς που έπαιξαν από το 3o λεπτό της αναμέτρησης με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Βίτορ,  είχαν ν’ αντιμετωπίσουν και την εχθρική διαιτησία.  



Ο Ιγκορ Τούντορ δεν πείραξε την «11αδα» που χρησιμοποίησε στην αναμέτρηση με την Λοκομοτίβα. Έτσι λοιπόν σε σχηματισμό 3-5-2 κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Όλσεν. Στην άμυνα οι Κόστα, Βίτορ και Τζαβέλλας. Στο κέντρο οι Τζιόλης, Κάτσε, στον άξονα ο Πέλκας, ενώ στις πτέρυγες οι Κίτσιου και Μακ. Τέλος στην επίθεση ήταν οι Λούκας και Κουλούρης.  
Σε σχηματισμό 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του Γιουράι Γιάραμπεκ. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καμενάρ, δεξιά ο Τοθ και αριστερά ο Γιανένκα. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Γκρεσακ και Νίκολιτς. Αμυντικά χαφ οι Σάμπο και Κασάδο. Στις πτέρυγες αγωνίστηκαν οι Μίκοβιτς και Μίκινιτς. Στον άξονα ο Χάλοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Βόιτους. 




Με 10 παίκτες 
Από ένα τραγικό λάθος του Μιγκελ Βίτορ ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου έκανε τραγικό λάθος καθώς έχασε το κοντρόλ της μπάλας με τον Μίκοβιτς να κλέβει και τον Πορτογάλο να τον «γκρεμίζει». Ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε αμέσως κόκκινη κάρτα. Ο Τούντορ έκανε την πρώτη αλλαγή με τον Σκόνδρα να περνάει στην θέση του Κουλούρη. Ο σχηματισμός του Δικεφάλου άλλαξε σε 4-2-3. Ο Τζαβέλλας αριστερά, ο Κίτσιου δεξιά, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Σκόνδρας και Κόστα. Αμυντικά χαφ οι Κάτσε και Τζιόλης. Στις πτέρυγες οι Μακ και Πέλκας, ενώ στην επίθεση ο Λούκας.
 
Ο Νορβηγός διαιτητής στο 7ο λεπτό αρνήθηκε καθαρό πέναλτι σε χέρι που έκανε  Γκρέσα μετά από σέντρα του Λούκας. Η Τούμπα ξεσηκώθηκε όμως ο Σβέιν Ερικ Εντβαρτσεν έκανε την κίνηση πως ήταν ακούσιο με αποτέλεσμα το παιχνίδι να συνεχιστεί. Η πρώτη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 14ο λεπτό  με το σουτ του Σαμπό έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Όλσεν να διώχνει την μπάλα που είχε σκάσει νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε 6 λεπτά αργότερα με την κεφαλιά του Κόστα από κόρνερ του Κάτσε, να περάνει δίπλα από το κάθετο δοκάρι της Σπαρτάκ.
Παρότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 10 παίκτες, είχε να αντιμετωπίζει και την κακή διαιτησία. Εκτός από το πέναλτι που δεν δόθηκε στο 7’ ο πρώτος επόπτης Γιαν Ερικ Ενγκαν σταμάτησε αντικανονικά τους παίκτες του Δικεφάλου. Η πρώτη λάθος υπόδειξη έγινε στο 23’ με τον Μακ να βγαίνει απέναντι από τον Καμενάρ. Ενώ η δεύτερη στο 27 με τον επόπτη να κόβει λανθασμένα τον Λούκας που βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα!
Το παιχνίδι στο τελευταίο τέταρτο έγινε πολύ σκληρό. Οι Σλοβάκοι δεν έδειξαν και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για να κυνηγήσουν κάποιο γκολ ή να παίξουν ποδόσφαιρο. Αυτό που έκαναν ήταν να σημαδεύουν τα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ. Οι κάρτες ήταν λίγες σε σχέση με τα φάουλ που έγιναν. Μάλιστα όταν ο Ιγκορ Τούντορ διαμαρτυρήθηκε για το αντιαθλητικό παιχνίδι ο Εντβαρτσεν τον απείλησε ότι θα τον αποβάλει από τον πάγκο.    
Στα τελευταία λεπτά είχαμε φάσεις και από τις δύο ομάδες για να σημειωθεί κάποιο γκολ. Στο 44’ από μια στραβοκλωτσιά η Σπαρτάκ έβγαλε αντεπίθεση. Η μπάλα χωρίς να παρέμβει κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ έφτασε στον Μίκινιτς που μόνος του απέναντι στον Όλσεν, έστειλε την μπάλα άουτ. Στο επόμενο λεπτό μετά από βαθιά μπαλιά του Κόστα ο Λούκας βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Σπαρτάκ. Ο Ισπανός αφού πέρασε και τον Καμεράν άργησε να πλασάρει με αποτέλεσμα να χαθεί μια πολύ μεγάλη φάση. Στις καθυστερήσεις το σουτ του Σκόνδρα ανακόπηκε από την άμυνα των Σλοβάκων.
Δεκάλεπτο φωτιά
Στο δεύτερο ημίχρονο και χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που πάλευε με σωστή ανάπτυξη να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν ένα δημιουργικό 10λεπτο, αλλά όχι παραγωγικό. Στο 60’ ο Λούκας έκλεψε την μπάλα δίνοντας την κατάλληλη στιγμή στον Μακ με τον Σλοβάκο να καθυστερεί και να κόβεται. Στο 62ο λεπτό είχαμε το διαγώνιο σουτ του Πέλκα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κάτσε βρέθηκε σε θέση για γκολ όμως σούταρε στέλνοντας την μπάλα στην Θύρα 4.
Ο... τυφλός Νορβηγός
Ο Νορβηγός διαιτητής έκλεισε σε μια ακόμα φάση τα μάτια μη δίνοντάς την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τοθ. Στο 69’ ο αμυντικός της Σπαρτάκ που είχε το μαρκάρισμα του Λούκας έκοψε με το χέρι την μπάλα με τον ρέφερι του αγώνα να λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι με την Τούμπα και πάλι να βγάζει μεγάλη αντίδραση . 
Γκολ και αποθέωση για Λούκας
Στο 82 ο ΠΑΟΚ πέτυχε το γκολ με τον... φευγάτο αλλά παιχταρά Λούκας. Μετά από κλέψιμο του Σαββίδη η μπάλα έφτασε στα πόδια του Μυστακίδη, με τον «Γερμανό» του ΠΑΟΚ να βγάζει εκπληκτική κάθετη πάσα στον Λούκας. Ο Ισπανός με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και την Τούμπα να είναι σε έκσταση. Ο Λούκας αφού πήδηξε τις διαφημίστηκες πινακίδες βρέθηκε μπροστά στην Θύρα 4 χτυπώντας την φανέλα του. Ο Δικέφαλος είχε μέχρι το τέλος του αγώνα κι άλλες φάσεις για να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως δεν υπήρχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.
MAN OF THE MATCH: Ο Λούκας Πέρεθ ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ. Πέτυχε ο γκολ της νίκης μαζί με τους φιλάθλους του Δικεφάλου. Δεν ξέρουμε αν αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ισπανού, αλλά οι Θεσσαλονικείς πολύ δύσκολα να βρουν παίκτη σαν τον Λούκας. Όπως κι αν έχει όμως η πίεση προς την διοίκηση της ομάδας για μια ύστατη προσπάθεια παραμονής είναι και επιβεβλημένη και δεδομένη! 
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Γιαν Εικ Ενγκαν ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο πρώτος επόπτης της αναμέτρησης σταμάτησε δύο φορές παίκτες του ΠΑΟΚ από κανονική θέση και σε φάση για κολ.    
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Ιγκορ Τούντορ διάβασε σωστά το παιχνίδι και δικαιώθηκε από την απόφαση του να χρησιμοποιήσει τους Σαββίδη και Μυστακίδη στο δεύτερο ημίχρονο. 
Η ΓΚΑΦΑ: Ο Μιγκέλ Βίτορ με το λάθος που έκανε, με το... καλησπέρα στον αγώνα, άφησε την ομάδα τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες για 88 λεπτά να παλεύει για το θετικό αποτέλεσμα. Ο Πορτογάλος αμυντικός δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επαναληπτικό και αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον Τούντορ που δεν έχει καθαρόαιμο κεντρικό αμυντικό με εμπειρία.   
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Σβέιν Ερικ Εντβαρτσεν, εκτός από την απόφασή του να αποβάλει τον Βίτορ, που ήταν σωστή, ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Νορβηγός ρέφερι δεν υπέδειξε καθαρό πέναλτι υπέρ του Δικέφαλου, ενώ άφησε το σκληρό παιχνίδι των Σλοβάκων ατιμώρητο. Στο 68’ δεν έδωσε κόκκινη κάρτα στον Τοθ που έκοψε την μπάλα με το χέρι.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο ΠΑΟΚ, απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε στην Τούμπα για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της πήρε μια μεγάλη νίκη, αν σκεφτεί κανείς πως από το 2’ έπαιζε με 10 παίκτες. Ο Δικέφαλος έχει ένα ελαφρύ πλεονέκτημα στον επαναληπτικό, όμως χρειάζεται να δείξει σοβαρός όπως σήμερα, όπως και με την Λοκομοτίβα στην Τούμπα. Ο Λούκας το πανηγύρισε το γκολ του μαζί με τον κόσμο της ομάδας γνωρίζοντας την αποθέωση. Δεν ξέρουμε αν αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ισπανού, όμως όπως κι αν έχει ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεταγραφές και μάλιστα άμεσα. 




 phgh












Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η γελοιογραφία της Ημέρας από τον KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια