ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ «ΦΙΝΜΠΟ» ΤΒΕΝΤΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2

Ο πολύ καλός Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου, είχε σε... μέρα τους σκόρερ Φορτούνη και Πάρντο (2-1 την Τβέντε), ενώ πήρε πολλά κι από τους Ομάρ και Μιλιβόγεβιτς! Στα... ρηχά η επανάληψη.



Ο Μάρκο Σίλβα είδε για πρώτη φορά στα φιλικά αυτό που μπορεί να δώσει ο φετινός Ολυμπιακός. Πίεση, ταχύτητα, αυτοματισμοί και εξαιρετικοί συνδυασμοί. Οι Πειραιώτες στο α' μέρος ήταν εξαιρετικοί, δημιουργικοί, επιθετικοί, με την τριπλέτα Πάρντο - Φορτούνης - Ομάρ να προκαλεί πολλά προβλήματα στην Τβέντε.


 Ο Μιλιβόγιεβιτς επέστρεψε στο βασικό σχήμα, ο Ντουρμάζ που ήταν βασικός στα αριστερά ήταν πολύ καλός, όπως κινητικός ήταν και ο Χάρα. Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, οι αλλαγές επηρέασαν, ενώ ο Κασάμι δεν μπόρεσε να δώσει την ώθηση που αναζητούσαν οι Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός με τα δυο δοκάρια επικράτησε 2-1 των Ολλανδών στο καλύτερο φιλικό τεστ της προετοιμασίας. Τα βλέμματα ήταν στον Φινμπόγκασον, ο οποίος όμως ήταν κουρασμένος και ο Σίλβα τον ετοιμάζει για το φιλικό του Σαββάτου με τη Φέγιενορντ!
Ετσι έπαιξε
Ο Μάρκο Σίλβα ξεκίνησε το φιλικό με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τους Ομάρ, Αυλωνίτη, Βούρο, Σαλίνο στην άμυνα. Μιλοβόγεβιτς, Μπουχαλάκης τα δυο χαφ, με τον Πάρντο στα δεξιά, τον Ντουρμάζ στα αριστερά και τον Φορτούνη πίσω από τον Χάρα. 
Σούπερ τριπλέτα!
Η Τβέντε πάντως ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε με το καλημέρα της αναμέτρησης, εκμεταλλεύθηκε τα κενά στο κέντρο της άμυνας και έβαλε δύσκολα στους Πειραιώτες. Μάλιστα, στο 6' ο Ζίγιε πήρε την ωραία μπαλιά από τον Όστερβαϊκ, ωστόσο νικήθηκε από τον Καπίνο. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα και στο 8' είχε την πρώτη καλή παρουσία μπροστά από την εστία της Τβέντε. Ο Ντουρμάζ πέρασε στον Χάρα, αλλά ο Αργεντίνος δεν μπόρεσε να τελειώσει όπως ήθελε. Μάλιστα, στην επόμενη φάση, οι Πειραιώτες είχαν εξαιρετική φάση, ο Πάρντο ελίχθηκε ωραία, αλλά το σουτ βρήκε το δοκάρι! Οσο περνούσαν τα λεπτά, οι ερυθρόλευκοι λυνόντουσαν, ο Φορτούνης ήταν εξαιρετικός στον άξονα, όπως και το δίδυμο από τα δεξιά Ομάρ - Πάρντο. Στο 13' ο Ολυμπιακός είχε ακόμα μια καλή φάση, όταν από τη σέντρα του Νορβηγού, ο Φορτούνης δεν μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα. 
Ο Μιλιβόγεβιτς ήταν κινητικός, ο Χάρα το ίδιο, ενώ στα θετικά για τους Πειραιώτες και η παρουσία του Ντουρμάζ. Αλλωστε, στο 22' από εξαιρετικό κλέψιμο του Αργεντίνου, ο Σουηδός βγήκε στην πλάτη της άμυνας αλλά το πλασέ βρήκε το δοκάρι. Ο Ολυμπιακός πίεζε, ανάγκαζε την Τβέντε στο εύκολο λάθος και με αιχμή του δώρατος την δεξιά πλευρά έβαζε πολύ δύσκολα στους Ολλανδούς. Στο 23' Φορτούνης και Πάρντο συνδυάστηκαν ιδανικά, αλλά το σουτ του τελευταίου δεν βρήκε στόχο. 
Η υπεροχή του Ολυμπιακού έφερε και το γκολ στο 29' πάλι με πρωταγωνιστή τον Φορτούνη. Ο διεθνής μέσος άρχισε τη φάση, ο Χάρα του έσπασε ιδανικά και με άψογο πλασέ πέτυχε το 1-0. Ο Ολυμπιακός έκλεισε ιδανικά το α' μέρος, με τον καλύτερό του παίκτη να σκοράρει. Ο Ντουρμάζ βρήκε πολύ ωραία τον Πάρντο και ο Κολομβιανός με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 2-0. 
Πολλές αλλαγές, χάθηκε ο ρυθμός
Φουστέρ, Ζντιέλαρ, Ντοσεβί, Κασάμι και Πουλίδο ήταν οι αλλαγές του Μάρκο Σίλβα στην επανάληψη και μόνο η άμυνα με το τέρμα έμειναν ίδια. Ο Ολυμπιακός του β' μέρους δεν ήταν το ίδιο επιθετικός και δημιουργικός όπως στο α' ημίχρονο. Ο Πουλίδο δέχθηκε κίτρινη σε μια «βουτιά» για πέναλτι και όταν ανατράπηκε ο διαιτητής έδειξε... κόρνερ! Ο Γιαννιώτας πήρε χρόνο συμμετοχής, όπως και ο Σάλιακας, με τον πρώτο να έχει κάποιες καλές ενέργειες. Η Τβέντε που σε ένα δεκαήμερο αρχίζει το πρωτάθλημα κατάφερε να μειώσει στο 87' με εξαιρετικό τέρμα του Ζίγιε!
Ολυμπιακός: Kαπίνο, Oμάρ (73’ Σάλιακας), Σαλίνο, Αυλωνίτης, Βούρος, Μιλιβόγεβιτς (46’ Ζντιέλαρ), Μπουχαλάκης (46’ Κασάμι), Φορτούνης (46’ Φουστέρ), Ντουρμάζ (46’ Ντοσεβί), Πάρντο (68’ Γιαννιώτας), Χάρα (46’ Πουλίδο). 
Τβέντε: Ντρόμελ, Άντερσεν, Ουβίνι (63’ Φαν ντερ Χέιντεν), Μπάιεν, Σίλντερ (46’ Φαν ντερ Λέλι) , Εμπεσίλιο, Τάπια (46’ Μοκότσο), Ζίγιετς, Καμπράλ (46’ Μοχτάρ), Όστερβαϊκ, Χέλσερ (46’ Ντα Κρους). 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ




 phgh












Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η γελοιογραφία της Ημέρας από τον KYR






πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια