ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΓΚΟΛ ΚΙ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΗΝ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΛΟΥΚΑΣ-2 Ο ΜΑΚ ΠΑΟΚ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 6-0

Πάρτι στην Τούμπα με ελκυστικό ποδόσφαιρο. Με 4 γκολ στο πρώτο μισάωρο και 6 συνολικά, ο ΠΑΟΚ πέρασε για... πλάκα την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (6-0) και περιμένει την Σπάρτα Τρνάβα.



Με περίπατο ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, την... κέρασε με 6 γκολάκια κι έτσι εύκολα ανέτρεψε την ήττα με 2-1 στην Κροατία! Πλέον ο «Δικέφαλος» στον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League θα αντιμετωπίσει την Σπάρτα Τρνάβα που με 2 νίκες προκρίθηκε επί της Λίνφιλντ!


Ο Ιγκορ Τούντορ, στον επαναληπτικό με την Λοκομοτίβα, παρέταξε τον ΠΑΟΚ, και πάλι σε σχηματισμό 3-5-2. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ, ο Κροάτης τεχνικός άφησε στον πάγκο του Σαλπιγγίδη και Σκόνδρα. Ο Δικέφαλος είχε νέο δίδυμο στην επίθεση τους Λούκας και Κουλούρη. Στις υπόλοιπες θέσεις ο Όλσεν ήταν κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Τζαβέλλας, Κόστα και Βίτορ. Στην μεσαία γραμμή οι Τζιόλης και Κάτσε με τους Μακ και Κίτσιου στις πτέρυγες και τον Πέλκα σε ρόλο ελεύθερου.
Από την άλλη πλευρά ο Άντε Τσατσιτς ξεκίνησε την αναμέτρηση σε σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ζελένικα, δεξιά ο Μπρούκιτς και αριστερά ο Μπαρτολέκ. Κεντρικό αμυντικο δίδυμο οι Πρένγκα και Μρσέλα. Αμυντικά χαφ οι Μάριτς και Λέκο. Στις πτέρυγες οι Αντριάσεβιτς και Μπεγκόνια, στον άξονα ο Σόβσιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Κόλαρ.
Λούκας και Μακ, οι εκτελεστές
Αποφασισμένος να «καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς, πίεσαν ασφυκτικά την Λοκομοτίβα και μέχρι το πρώτο 10λεπτο την είχαν «καταπιεί». Με τον Λούκας σε τρομερά κέφια, ο Δικέφαλος, πέτυχε δύο γρήγορα γκολ στο 3ο και 7ο λεπτό. Ο Μακ με προσωπική ενέργεια από τα αριστερά έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε πόδια αμυντικών.
Ο Λούκας μάζεψε την μπάλα και μέσα από την περιοχή έπιασε ένα διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Το δεύτερο τέρμα του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να είναι ο δημιουργός τους. Με κάθετη πάσα βρήκε τον Μακ με τον τελευταίο να περνάει τον Ζελένικα και σε κενή εστία να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Στα χαμένα οι Κροάτες
Οι ποδοσφαιριστές του Τσάτσιτς έδειχναν ανήμποροι ν’ αντιδράσουν στην πίεση του ΠΑΟΚ. Οι Κροάτες από τα πρώτα λεπτά έδειχναν στα χαμένα, ενώ τα γκολ που σημείωσαν οι «ασπρόμαυροι» ήρθαν χωρίς πίεση και καθαρό μυαλό από την αμυντική γραμμή της Λοκομοτίβα. Ο Ιγκορ Τούντορ είχε δώσει σαφή εντολή στους παίκτες του να μπλοκάρουν τον Σόβσιτς. Κάτσε και Τζιόλης περιόρισαν τον πιο εγκεφαλικό παίκτη των Κροατών και το έργο έγινε πιο εύκολο για τους Θεσσαλονικείς.
Πρόκριση από το 14ο λεπτό
Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 14ο λεπτό με το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ, από τον Δημήτρη Πέλκα. Ο Κουλούρης, έξω από την περιοχή, έκανε κάτι σαν σέντρα – σουτ με τον Πέλκα, να πετάγεται στην πορεία της μπάλα και με ιδανικό πλασέ έστειλε για τρίτη φορά στα δίχτυα του Ζελένιτσα.
Μετά το 3-0 ο Δικέφαλος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κάποιες προσπάθειες μπροστά από την εστία της Λοκομοτίβα, όμως αυτό κράτησε για ένα 10 λεπτό. Στην συνέχεια οι Κροάτες, ανέλαβαν πρωτοβουλίες και πίεσαν την εστία του Όλσεν, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ.
4-0 και πάρτι στις εξέδρες
Οι γηπεδούχοι που έκαναν στη συνέχεια διαχείριση δυνάμεων πέτυχαν και 4ο γκολ βρίσκοντας και πάλι ανοργάνωτη την άμυνα της Λοκομοτίβα. Στο 34΄ ο Κίτσιου μάζεψε την μπάλα και με μια προσωπική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του κάνοντας το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ζελένιτσα για το 4-0 που ήταν και το τελικό του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν είχε το ίδιο νεύρο που έδειξε στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ήταν απειλητικός σε κάθε επίθεση που έκαναν οι παίκτες του Τούντορ.
Οι Κροάτες που είχαν πετάξει λευκή πετσέτα από πρώτο ημίχρονο, έκλεισαν τις αλλαγές από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Τσατσιτς να περνάει αμυντικούς ποδοσφαιριστές. Ο τεχνικός της Λοκομοτίβα είδε πως οι γηπεδούχοι είναι δύο ταχύτητες πιο πάνω από την δική του ομάδα και μ’ αυτή την κίνηση θέλησε να μην δεχθεί κι άλλα γκολ.
Πέτυχε άλλα δύο γκολ
Αυτό όμως δεν μπόρεσε να το αποφύγει καθώς το 5ο γκολ ήρθε από λάθος της άμυνας της Λοκομοτίβα. Ο Μακ έκανε ένα παράλληλο γύρισμα από αριστερά, ο Μρσέλα προσπάθησε να διώξει στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Αντριάσεβιτς κι από την καραμπόλα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Ο Δικέφαλος, πέτυχε και 6ο τέρμα με τον Μακ που αυτή την φορά ήταν πιο παραγωγικός. Ο Πέλκας βρήκε εκπληκτικά τον Κίτσιου από πλάγια θέση, με τον νεαρό αμυντικό να πασάρει στον Σλοβάκο και με δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Τα άκουσαν «Σάλπι» και πρόεδροι ομάδων
Μπορεί το κλίμα να ήταν πανηγυρικό, όμως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τα έβαλαν με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο τέλος του αγώνα. Μάλιστα ζητούσαν από την διοίκηση να τον πουλήσουν για να φύγει από την Τούμπα. Επίσης, τα άκουσε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, όπως και άλλοι ιδιοκτήτες ομάδων από την Αθήνα.
 MAN OF THE MATCH: Ο Πέρεθ Λούκας ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός πέτυχε ένα γκολ, είχε συμμετοχή στο δεύτερο του Μακ, αλλά και πολλές κάθετες πάσες «φωτιά». Η απουσία του Λούκας  από τον πρώτο παιχνίδι ήταν σημαντική και φάνηκε σήμερα που έπαιξε και ήταν από τους MVP.  
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ:  Ο Αντρε Τσατσιτς μπορεί να είχε δώσει τον τίτλο του φαβορί στον ΠΑΟΚ, όμως ούτε ο ίδιος  μπορούσε να πιστέψει η μάδα του θα ήταν τόσο κακή και θα δεχόταν πέντε γκολ. Προσπάθησε να φτιάξει μια συμπαγείς αμυντική γραμμή η οποία πότε δεν λειτούργησε σωστά.  
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Άψογος ήταν ο σχεδιασμός του Ιγκορ Τούντορ στο αποψινό παιχνίδι με την Λοκομοτίβα. Ο Κροάτης μετέδωσε πάθος και δίψα στους παίκτες του για την πρόκριση. Ενώ το πιο σημαντικό ήταν πως υπήρχε αγωνιστική πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο
Η ΓΚΑΦΑ: Η αμυντική γραμμή της Λοκομοτίβα είχε τα περισσότερα προβλήματα απέναντι στις ορέξεις των παικτών του ΠΑΟΚ. Δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τις φάσεις που έβγαζαν οι γηπεδούχοι, ενώ όταν έπαιρναν την μπάλα στα πόδια τους με πολύ κόπο, την πουλούσαν πολύ εύκολα   
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Εύκολο απόγευμα είχε ο Κάρλος Ζίστρα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης όπως και οι συνεργάτες του είχαν μια πολύ καλή διαιτησία, ενώ δεν επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες  
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Σκορ και θέαμα απόλαυσαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ απόψε το βράδυ στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος, πέρασε θριαμβευτικά στην επόμενη φάση πετυχαίνοντας 6γκολ απέναντι στην ανήμπορη ν’ αντιδράσει Λοκομοτίβα. Σε πολύ μεγάλα κέφια οι Λούκας και Μακ, ενώ και οι υπόλοιποι ακολούθησαν στον ίδιο ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ πέρασε στο 3ο προκριματικό γύρο και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του καθώς την προσεχή Πέμπτη θα παίξει και πάλι στην Τούμπα. Αυτό το 6-0 δεν θα πρέπει να ξεγελάσει όλους στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και μάλιστα άμεσα.   




 phgh










Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η γελοιογραφία της Ημέρας από τον KYR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια