ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ, ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΖΝΤΙΕΛΑΡ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2

Η ισχυρή Φενερμπαχτσέ... φανέρωσε τις αδυναμίες του Ολυμπιακού (3-2), ο οποίος είχε αρκετές απουσίες αλλά παρουσίασε πάλι κενά σε άμυνα και επίθεση! Φορτούνης και Τσόρι τα «κόκκινα» γκολ! Ντεμπούτο για Πάρντο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΤΟΥΡΚΙΑ Αντώνης Σαούλης




Ηταν δυνατό φιλικό. Η Φενέρμπαχτσε όχι μόνο έχει ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό που δείχνει ικανή να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είναι και πιο έτοιμη από τον Ολυμπιακό μιας και έχει τα προκριματικά παιχνίδια με τη Σαχτάρ. Προφανώς δεν ήταν Ντούκλα Πράγας και Ρίζεσπορ. Και γι' αυτό οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να δείξουν τις αρετές που είχαν βγάλει στα πρώτα ματς.



Δεν μπόρεσαν να πιέσουν ψηλά, δεν κατάφεραν να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους και ταυτόχρονα έδειξαν αδυναμίες στην άμυνα. Ομως γι' αυτό είναι τα φιλικά και η προετοιμασία. Για να φανούν οι αδυναμίες. Δεν είναι είδηση ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση. Αλλά η Φενέρ του το έδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις. Και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το κομμάτι πήραν καλό βαθμό. Ετσι προήλθε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού όταν ο Μπουχαλάκης έκανε μια μαγική κούρσα κι έβγαλε την κάθετη στον Χάρα ο οποίος κέρδισε το πέναλτι. Ετσι προήλθε και το δεύτερο γκολ μετά το κλέψιμο του Ντοσεβί και την κάθετη στον Τσόρι.
Στα συν και η παρουσία του Πάρντο. Στο διάστημα που έπαιξε ως δεξί εξτρέμ έδειξε καλά στοιχεία. Μπουκάδορος, γρήγορος και καλός στο ένας εναντίον ενός. Και μάλλον είναι μόνο για δεξιά γιατί στο διάστημα που αγωνίστηκε αριστερά δεν... εμφανίστηκε.
Κάποια στιγμή όμως πρέπει να λυθεί και το θέμα στην άμυνα. Το δεύτερο γκολ προέρχεται από μπαλιά 50 μέτρων, στο τρίτο γκολ ο Ζεϊμπέκ πηδάει μόνο τους στην μικρή περιοχή. Ο Αυλωνίτης σπάει τα κοντέρ μιας και είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει βγάλει 270 λεπτά και ο Βούρος έγραψε το δεύτερο 90λεπτο του.
Είπαμε η Φενέρ έχει... πυρηνικό υλικό. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί ν' αγοράσει παίκτες όπως ο Φαν Πέρσι ή ο Νάνι. Αλλά σίγουρα πρέπει να προσθέσει ποιότητα και στις τρεις γραμμές του. Αμυνα, κέντρο κι επίθεση. Υπήρχαν κι απουσίες βεβαίως. Προφανώς και οι Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς και Πουλίδο θα έδιναν κάτι παραπάνω στην ομάδα. Ισως και οι Μποτία, Μπενίτες που επίσης είναι τραυματίες. 
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση. ΟΚ, η Φενέρ έχει βάλει πλέον πυρηνικό υλικό στο ρόστερ της και είχε την δυνατότητα ν' αφήσει εκτός αποστολής τον Φαν Πέρσι και στον πάγκο τον Μεϊρέλες. Αλλά και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προσθέσουν ποιότητα σε καίριες θέσεις της 11αδας. Φυσικά στην θέση του επιθετικού, στο κέντρο της άμυνας να βρεθεί ο στόπερ «leader» αλλά και στα εξτρέμ.
Υπάρχουν και θετικά βεβαίως. Ο Μάρκο Σίλβα είδε στο πρώτο ημίχρονο τους Μπουχαλάκη, Φορτούνη και Ζντιέλαρ να δημιουργούν ένα εξαιρετικό τρίγωνο στα χαφ. Ταυτόχρονα έδειξε και φρεσκάδα και προς το τέλος του αγώνα. Εκεί όπου μείωσε στο 89' με τον Τσόρι και προσπάθησε να... κλέψει την ισοπαλία από την Φενέρ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ομάρ, Αυλωνίτης, Βούρος, Μασουακού (46' Σαλίνο), Ζντιέλαρ (46' Κασάμι), Μπουχαλάκης (67' Τσανδάρης), Πάρντο (46' Ντοσεβί), Φορτούνης (67' Κολοβός), Ντουρμάζ (46' Τσόρι), Χάρα (73' Ολαϊτάν)
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν, Γκοκάν (62' Οζμπαϊρακλί), Μπρούνο Αλβες (62' Καντλέτς), Κάιρ (54' Αμπντουλαγιέ), Χασάν Αλί (46' Ερκίν). Σόουζα (62' Χολμέν), Τοπάλ (46' Μεϊρέλες), Νάνι (62' Κράσιτς), Ντιέγκο (62' Ζεϊμπέκ), Σο (62' Στοχ), Φερναντάο (76' Ουγκάζ)


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ


 phgh









Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η γελοιογραφία της Ημέρας από τον KYR






































πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια