ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

41 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, 41 ΧΡΟΝΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, 41 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΤΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Συμπληρώθηκαν είδη 41 χρόνια από την παράνομη  τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Ιούλιος  1974, δύο επανωτές εισβολές στην καρδιά της Ευρώπης με κατοχή του 67% της καλλιεργήσιμης γης και πάνω από το 70%  του ορυκτού πλούτου, της βιομηχανίας και των τουριστικών εγκαταστάσεων με χιλιάδες νεκρούς, ειρήσθω εν παρόδω, να μου βρείτε όσοι διαβάσετε το εν λόγω, εάν ο Ελληνισμός έδιωξε λαούς από τους τόπους τους και παρέμειναν ως κατοχικοί ή έκαναν –φρικαλέα εγκλήματα- .


Αποτέλεσμα! Να εκδιωχθούν πάνω από 200 χιλιάδες από τα σπίτια τους και να τα καταλάβουν οι τούρκοι όπως έγινε και με τους πληθυσμούς της Μ. Ασίας, θύμα αυτού του διωγμού και της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των περιουσιών των και των δικών μου παππούδων και γιαγιάδων.
Δηλαδή πληθυσμοί που ίδρυσαν την Μ. Ασία και την Ιωνία, δηλαδή,  Ελληνικοί –μας καταδιώκουν και ετσιθελικά καταλαμβάνουν τις περιουσίες μας-.
Μπράβο ρε ΕΥΡΩΠΗ της Αλληλεγγύης και της προσφοράς. Αυτά τα ολίγα αναφορικά με τους καταληψίες και τις τουρκικές εισβολές του Αττίλα.
Τι!  όμως περιμένω ως Έλληνας που άκουσε ιστορίες των Παππούδων του και τα γεγονότα εισβολής που αυτή τη φορά τα έζησα ο ίδιος, πάλι από τους Τούρκους, εις βάρος της μαρτυρικής αλλά υπερήφανης μικρής χώρας Κύπρου και του Ελληνισμού και χωρίς να φταίει, όπως  και με την Μικρασιατική Καταστροφή έγινε.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ,
Από τον Ν. τον Κοτζιά αυτόν τον οποίο θεωρώ, τον πιο γνώστη όλων των εποχών μετά τον Καποδίστρια, διπλωμάτη  Υπουργό Εξωτερικών, άριστο γνώστη της Ιστορίας και όχι μόνον  άριστο γνώστη της Γεωπολιτικής -κυρίως- άνθρωπο που αντιλαμβάνεται άριστα τις Γεωπολιτικές και Στρατηγικές Παραμέτρους.
Τουλάχιστον εμένα Νίκο Κοτζιά, με έπεισες όχι μόνον για όλα τα παραπάνω, αλλά και επειδή διάβασα και βιβλία σου.

Για τον λόγο αυτό από εσένα περιμένω να καταφέρεις μαζί και με άλλους συναδέλφους σου και βεβαίως επικουρούμενοι και με την θέληση του αξιολογότατου για μένα και ως Νέο σε ηλικία αξιωματούχο, αλλά και ως Νέο σε ηλικία Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα.
Ότι το θέμα της Κύπρου σε Συνδυασμό με την Μικρασιατική Καταστροφή και την γενοκτονία των Ελλήνων –του Πόντου, της Ανατολικής Θράκης και της Κεντρικής ΜικρΑσίας (Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Παράλια Ιωνίας κ.λ.π, κ.λ.π) θα καταφέρετε να το κάνετε όχι μόνον υπόθεση ΕλληνοΤουρκοΚυπριακή  αλλά,
Κυρίως Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή με την γκάφα του Ερντογαν να επισκεφθεί τα ΚΑΤΕΧΟΜΑΝΑ. Τι δουλειά έχει στα κατεχόμενα ο κύριος;.
Και θέλουν και την υποστήριξη της Ελλάδας και της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή οικογένεια;. (της δήθεν Αλληλεγγύης όπως πολλοί αναφέρουν).
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η γελοιογραφία της Ημέρας από τον KYR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια