ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ 59-60 (VID)

Η Εθνική Εφήβων με κακό μπάσκετ στην τελευταία περίοδο ηττήθηκε από τη Βοσνία (59-60). Η Ελλάδα προκρίθηκε στην επόμενη φάση, αλλά κουβαλάει δύο ήττες.




Η Ελλάδα U18 ηττήθηκε από τη Βοσνία (59-60), προκρίθηκε στην επόμενη φάση, αλλά θα κουβαλήσει δύο ήττες κάτι που κάνει τη συνέχεια πολύ δύσκολη.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο οι βιαστικές επιλογές στην επίθεση δεν την άφησαν να πάρει ικανοποιητική διαφορά.
Στο τρίτο δεκάλεπτο πάντως οι διεθνείς μας μπήκαν πολύ καλύτερα και κατάφεραν να προηγηθούν με 42-30 (24'). Στην τελευταία περίοδο εμφανίστηκαν σημάδια χαλάρωσης, οι Βόσνιοι τα εκμεταλλεύτηκαν και με δικό του σερί ανέκτησαν το προβάδισμα με 51-52 (34').
Τα τελευταία του ματς ήταν απόλυτα ισορροπημένα, η Βοσνία ήταν μπροστά με 59-60. Στη συνέχεια ο Μιχάλης Λούντζης αστόχησε, οι αντίπαλοι απάντησαν με 0/2 βολές και στην τελευταία επίθεση ο Διονύσης Σκουλίδας δε βρήκε στόχο (διαμαρτύρονται πως υπήρξε φάουλ) πίσω από τη γραμμή των τριών πόντων.
Τα δεκάλεπτα: 13-8, 32-30, 51-42, 59-60
Ελλάδα (Παπαθεοδώρου): Λούντζης 9 (4 α), Ντουζίδης, Μιλεντίγιεβιτς, Φλιώνης 2, Μιχαλούτσος, Μουράτος, Σκουλίδας 11 (10ρ), Χρηστίδης 16, Δίπλαρος, Παπαγιάννης 6 (12ρ), Χαραλαμπόπουλος 15 (8ρ, 4 α)
Βοσνία (Τρμπιτς): Άλεκσιτς 9, Ντούρμο, Άτιτς 10, Γκέγκιτς 15, Ντζέντοβιτς 5, Μανίγκαφιτς 12, Μέμιτς 9, Πέναβα, Χάντζιτς, Πίριτς


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



 phgh
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η γελοιογραφία της Ημέρας από τον KYR






πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια