ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

A.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ''ΉΤΑΝ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ''


Ήταν μια δύσκολη διαδικασία, τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, αμέσως μετά την ψηφοφορία επισημαίνοντας ότι παγιώνεται ένα ρήγμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και πως θα πρέπει ο πρόεδρος να το αντιμετωπίσει με ευφυή και λεπτή διαχείριση. Δήλωσε ότι είναι υπέρ της άμεσης αλλά δημοκρατικής διαχείρισης χωρίς πειθαρχικές διαδικασίες και με συνεννόηση.


Ερωτηθείς για το πως αισθάνθηκε στο ρόλο του πυροσβέστη ο κ. Μητρόπουλος απάντησε πως εξετέλεσε απλώς τα καθήκοντά του. «Προσπαθώ από τότε που μου ανατέθηκε το λειτούργημα του πρώτου αντιπροέδρου να το εκτελώ με σοβαρότητα σεμνότητα και εντιμότητα χωρίς να στεναχωρώ συναδέλφους. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.
Ταυτόχρονα συμπλήρωσε πως το στοιχείο που είναι αναδείξιμο από την σημερινή διαδικασία είναι πως παγιώνεται ένα ρήγμα το εσωτερικό του Συριζα, το οποίο ο ίδιος, ως πρώτο πρόσωπο της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, παρακολουθεί με ανησυχία. «Χρειάζεται ο πρόεδρος και η ηγεσία να το αντιμετωπίσει με μια ειδική και ευφυή διαχείριση» υπογράμμισε ο κ. Μητρόπουλος.
Συμπλήρωσε μάλιστα πως ο ίδιος τάσσεται υπέρ της άμεσης δημοκρατικής διαχείρισης χωρίς πειθαρχικές διαδικασίες και με συνεννόηση. «Εμείς  το ρεύμα της διεύρυνσης που δεν μετέχουμε στις διαπραγματεύσεις, παρακολουθούμε με ανησυχία το πλειοψηφικό και μειοψηφικό ρεύμα και αυτή την ανησυχία την έχουμε μεταφέρει και στον Πρόεδρο. Δεν πρέπει να παγιωθεί αυτό το ρήγμα γιατί θα καταστήσει δυσεπίλυτη και την αντιμετώπισή του».
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η γελοιογραφία της Ημέρας από τον KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια