ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η ΝΔ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ - ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ


Οι αποκαλύψεις που προκάλεσαν έντονη αναστάτωση, για τα σχέδια του Γιάνη Βαρουφάκη, προκαλούν εσωτερικές διεργασίες στη Νέα Δημοκρατία.


Μετά από τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ, συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη προανήγγειλαν την αλλαγή της γραμμής που ακολουθεί το κόμμα.
Όπως έλεγαν «Τίποτα δεν είναι το ίδιο όπως την Παρασκευή» και- σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικού καναλιού- τόνιζαν ότι πλέον η ΝΔ θα επανεξετάσει τη στάση της σε σχέση με τις ψηφοφορίες των νομοσχεδίων στη βουλή.
Παράλληλα, η νομική ομάδα του κόμματος θα εξετάσει τα στοιχεία των δικογραφιών, που αναμένεται να διαβιβαστούν την Τρίτη στη βουλή. Οι συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη υποστήριζαν μάλιστα ότι ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε για τα όσα αναφέρει ο κ. Βαρουφάκης γιατί ήταν δική του επιλογή, ενώ πρόσθεταν ότι γνώριζε και ο Πάνος Καμμένος. Έτσι, σημείωναν, ο πρωθυπουργός πρέπει να δώσει εξηγήσεις για όσα ανέφερε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, αλλά και για τους λόγους που αποφάσισε να τον απομακρύνει.
Μάλιστα, τόνιζαν ότι το πλάνο του κ. Βαρουφάκη αποτελεί ξεκάθαρη υποκλοπή προσωπικών δεδομένων και για αυτό το λόγο εξέφραζαν την απορία γιατί δεν έχει παρέμβει ακόμη η Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η γελοιογραφία της Ημέρας από τον KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια