ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΒΟΛΟΣ!

Με το Μεξικό να δηλώνει αδυναμία διοργάνωσης του 11ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πόλο νεών γυναικων, τη λύση έδωσε η Ελλάδα!




Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας έβγαλε από τη δύσκολη θέση τη FINA αναλαμβάνοντας τη διοργάνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί 17-23 Αυγούστου στον Βόλο, παρουσία 16 εθνικών ομάδων.

Η ΚΟΕ έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία από την διοργάνωση των προηγούμενων τριών (3) Παγκοσμίων πρωταθλημάτων που έγιναν στην πόλη (2011 Νέοι άνδρες, 2012 Νεάνιδες Συγχρονισμένη, 2013 Νέες γυναίκες). 
Από τις 16 Εθνικές ομάδες, ήδη οι 13 έχουν στείλει τις προκαταρκτικές δηλώσεις συμμετοχής, ενώ προχωρούν κανονικά οι προετοιμασίες στο Βόλο για την υποδοχή της μεγάλης διοργάνωσης.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ανοιχτό κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου, ενώ ως προπονητήρια θα χρησιμοποιηθούν το κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, αλλά και το κλειστό (25άρι) κολυμβητήριο του ΕΑΚ.
Η τεχνική σύσκεψη είναι προγραμματισμένη να γίνει την Κυριακή 16 Αυγούστου(17.30) στο VOLOS PALACE και την ίδια ημέρα η Τελετή έναρξης (20.00).
Οι 4 Όμιλοι του 11ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος:
Α’: Βρετανία, Ιαπωνία, ΕΛΛΑΔΑ, Ρωσία
Β’: Ουγγαρία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική, Βραζιλία
Γ’: Αυστραλία, Ιταλία, Καναδάς, Ολλανδία
Δ’: Ουκρανία, ΗΠΑ, Ισπανία, Μεξικό

Σχετικά με την κάλυψη των εξόδων για μία τόσο μεγάλη διοργάνωση ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος είπε: «Δεν πρόκειται να επιβαρύνουμε καθόλου την πολιτεία. Τα έξοδα θα τα καλύψει η ΚΟΕ με μία μικρή βοήθεια από την FINA. Η ΚΟΕ έχει και την τεχνογνωσία και τη δυναμική να διοργανώσει ένα τέτοιο γεγονός όπως ακριβώς έκανε και τα προηγούμενα τρία χρόνια». 



 phgh












Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η γελοιογραφία της Ημέρας από τον KYR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια