ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΥΡΑ ΦΩΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ – ΖΗΤΗΣΕ ΞΑΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ


Κριτική στον πρωθυπουργό για τις καθυστερήσεις στη διαπραγμάτευση άσκησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί.

«Ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει περάσει. O πρωθυπουργός πρέπει να δουλέψει στην εφαρμογή και την βελτίωση της συμφωνίας», είπε η κ. Γεννηματά.
Απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό σημείωσε πως επιλέγει να πατά σε δύο βάρκες και να μην λαμβάνει θέση μεταξύ ευρώ και δραχμής. «Μέσα σε πέντε μήνες καταλήξατε σε μία τρομερή ήττα, που απειλεί την χώρα», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Κύριε Τσίπρα, εσείς είστε τώρα ο μνημονιακός», υπογράμμισε και τόνισε ότι ο πρωθυπουργός ζεσταίνει το «φίδι του λαϊκισμού», συμπληρώνοντας ότι τώρα κινδυνεύει να πέσει ο ίδιος θύμα.
«Οι πολίτες δεν ήθελαν τα προσέξουν τα λάθη σας, γιατί απέρριπταν τα κόμματα που κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά ενώ χαρακτήρισε ολέθριες τις επιπτώσεις της κυβερνητικής πολιτικής στην πραγματική οικονομία.
Το πλαίσιο διαπραγμάτευσης για την τελική συμφωνία παραμένει ασαφές και αβέβαιο. Δεκάδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν την κυβέρνηση και παράλληλα, αδειάζουν τη χώρα σε κάθε ψηφοφορία», υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τόνισε πως για άλλη μία φορά, το κομματικό συμφέρον υπερτερεί του εθνικού.
«Πρέπει να συμφωνηθεί ένας οδικός χάρτης για τα βήματα εξόδου της χώρας από την κρίση», είπε η κ. Γεννηματά και ζήτησε ξανά τη σύγκλιση του συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών. Παράλληλα απέρριψε το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, μέχρι να βγούμε από την κρίση, υπό την προϋπόθεση να καταργηθεί το μπόνους των 50 εδρών.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η γελοιογραφία της Ημέρας από τον KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια