ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΙΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΝΙΟΝ!

Μάχη μέχρι... τελικής πτώσης με φόντο το σεντόνι. Την Πέμπτη εκδικάζεται η προσφυγή του Παναθηναϊκού για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, με παρουσία και των δύο πλευρών. 




Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, για την διεκδίκηση της θέσης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως έγινε γνωστό εδώ και μερικές ημέρες, την Πέμπτη θα εκδικαστεί η προσφυγή που έχει καταθέσει το τριφύλλι, με την αρμόδια επιτροπή να συνεδριάζει στην Νιόν, υπό τον Τζιάνι Ινφαντίνο, ενώ όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «LiveSport», το παρών θα δώσουν εκπρόσωποι και των δύο πλευρών. 


Ο Ολυμπιακός βασίζεται στην απόφαση της Συνομοσπονδίας, η οποία έχει ανάψει «πράσινο φως» στις ελληνικές εκπροσώπους (ΟΣΦΠ, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο). Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί τα στοιχεία που έχουν προκύψει στην πορεία, με βασικό αυτό των περιοριστικών όρων που επιβλήθηκαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό, βέβαια, δε θα είναι και το τελευταίο... επεισόδιο, αφού όποια από τις δύο ομάδες βγει χαμένη από αυτή τη διαδικασία, αναμένεται να προσφύγει στο CAS και εκεί θα κριθούν όλα. 


 phgh















Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η γελοιογραφία της Ημέρας από τον KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια