ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η ανοιχτή εκλογική μάχη αναπροσαρμόζει την τακτική των κομμάτων

Μετά το μήνυμα των δημοσκοπήσεων


Το μήνυμα των δημοσκοπήσεων για εκλογική μάχη στην οποία όλα είναι ανοιχτά, καθώς η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι μικρή, αναπροσαρμόζει την προεκλογική τακτική των κομμάτων. Έτσι, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σχεδιάζουν να απευθυνθούν στους αναποφάσιστους εντείνοντας την πόλωση.


  • Μικρό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ, ανοιχτή η εκλογική αναμέτρηση
Ο Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά της ΝΔ και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη προσωπικά, ενώ επιχείρησε να ξεκαθαρίσει ότι τα δύο κόμματα τα χωρίζει άβυσσος, υπογραμμίζοντας ότι «δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

  • Τσίπρας: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, δεν συνεργαζόμαστε με το παλιό
Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο επαναπατρισμός των ψηφοφόρων του Ιανουαρίου, καθώς οι έρευνες δείχνουν χαμηλή συσπείρωση. Ο πρόεδρος του κόμματος έδωσε την Κυριακή το σήμα για σκληρή προεκλογική μάχη, στην οποία θα πρωτοστατήσει ο ίδιος ως το δυνατό χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι σε καλύτερη θέση, καθώς δείχνει να συσπειρώνει τους ψηφοφόρους της ΝΔ σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, καθώς στις έρευνες καταγράφεται διαρροή ψηφοφόρων της ΝΔ προς το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, ο πρόεδρος της ΝΔ επικέντρωσε στο μήνυμα κατά της «χαμένης ψήφου».
  • Μεϊμαράκης: Η ψήφος τιμωρίας δεν οδηγεί σε λύσεις
Σε αυτό το πλαίσιο, και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί συμφωνούν στο να διεξαχθούν ντιμπέιτ, καθώς θεωρούν ότι θα έχουν περισσότερα κέρδη εάν διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε ένα τετ-α-τετ, παρά στους παράλληλους μονολόγους των προεκλογικών ομιλίων.

Όπως σημειώνει το Έθνος, και τα δύο μεγάλα κόμματα, έχουν βάλει στο στόχαστρο τους αναποφάσιστους και κυρίως εκείνους που ενώ τον Ιανουάριο επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την υπογραφή του μνημονίου αποστασιοποιήθηκαν.

Τους ψηφοφόρους αυτούς επιχειρεί να προσεκλύσει και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και για το λόγο αυτό έχει κλιμακώσει τις βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ό,τι αφορά το Ποτάμι, όπως και το ΠΑΣΟΚ, καταγράφεται μετακίνηση των ψηφοφόρων τους του Ιανουαρίου κυρίως προς τη ΝΔ, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρίσκονται στο όριο να μην μπουν στη Βουλή.
Newsroom ΔΟΛ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια