ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δεν χάνει ο Μπολτ

Ο Γιουσέιν Μπολτ παραμένει αήττητος στα 200 μέτρα σε όλους τους μεγάλους αγώνες από το 2008. Παγκόσμιος πρωταθλητής για τέταρτη συνεχόμενη διοργάνωση στην απόσταση με χρόνο 19.55 (video)

Στο Πεκίνο το 2008 μπήκαμε στη "χρυσή" εποχή του Γιουσέιν Μπολτ. Εκεί παραμένουμε επτά χρόνια μετά, ακόμα και αν τα πόδια του έχουν... βαρύνει, ακόμα και αν ο Τζάστιν Γκάτλιν τρέχει γρηγορότερα από την "αστραπή" τα τελευταία δύο χρόνια.

Στους μεγάλους αγώνες συνεχίζει να κερδίζει ο Τζαμαϊκανός και αυτό θα γράψει η ιστορία. Μετά την επικράτηση του στα 100 μέτρα ο Μπολτ νίκησε και στο αγώνισμα που λατρεύει, τα 200 μέτρα. Στο αγώνισμα που έχει να γνωρίσει την Αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής για τέταρτη συνεχόμενη φορά, τερματίζοντας πρώτος στον τελικό σε χρόνο 19.55.
Ο Μπολτ ξεκίνησε να πανηγυρίζει πριν από τον τερματισμό στη "Φωλιά του Πουλιού", χτυπώντας με τις γροθιές του το στήθος του, ξεκίνησε να πανηγυρίζει προτού καν τερματίσει ο δεύτερος και... καταϊδρωμένος ο Γκάτλιν σε 19.74. Μετά από την ήττα του στο 100άρι ο Αμερικανός ήθελε το 200άρι που έχει κάνει φέτος 19.57, αλλά φάνηκε σφιγμένος από την εκκίνηση.
Σε έναν τελικό με Τούρκο και σπρίντερ από το Κατάρ, το χάλκινο μετάλλιο πήρε ένας Νοτιοαφρικός, ο Ανάσο Τζομποντβάνα με εθνικό ρεκόρ, 19.87. Ο μεγάλος άτυχος ήταν ο Παναμέζος Αλόνσο Έντουαρντ που έχασε ένα μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, τερματίζοντας τέταρτος μόλις για δύο χιλιοστά του δευτερολέπτου!
Ο Μπολτ έχει πλέον κατακτήσει δέκα χρυσά μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου και απειλείται μονάχα από την Αμερικανίδα Άλισον Φίλιξ που έχει εννιά. Στην Οζάκα το 2007 ήταν η τελευταία φορά που ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στα 200 μέτρα. Είναι ο σπουδαιότερος όλων και με τη γλώσσα των αριθμών.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗ ΣΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Το Σκίτσο της Ημέρας από την Ζούγκλα gr









πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια