ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δρίτσας: Το μνημόνιο είναι η επιτομή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής

 «Δεν είναι ανάγκη όλοι να είμαστε βουλευτές, υπουργοί, γενικοί γραμματείς»



«Το μνημόνιο είναι η επιτομή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής» δήλωσε στην Πολιτική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ο τέως υπουργός Ναυτιλίας Θόδωρος Δρίτσας. 



«Πρέπει να αναζητήσουμε την παράλληλη πολιτική λειτουργία που δεν θα είναι φτιασίδωμα, αυτά είναι δύσκολα πράγματα, που δεν τα έχουμε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, «η χρηματοδοτική ασφυξία που μας επέβαλαν οι δανειστές ήταν άλγος και άγχος γνωστό σε όλες τις βαθμίδες του κόμματος». «Η κομματική λειτουργία είναι ενα εργαλείο απαραίτητο που χωρίς αυτό οδηγείσαι στις ήττες και αυτό μας έχει συμβεί» πρόσθεσε. 

«Χρειαζόμαστε συλλογικές λειτουργίες. πρέπει να περιφρουρήσουμε την ενότητα του κόμματος και της Αριστεράς» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας «να μην αφήσουμε την προϊούσα διαδικασία αποχωρήσεων να γιγαντωθεί.»

Η τήρηση της συμφωνίας με τους εταίρους είναι μόνο ένα μέρος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε στον ΣΚΑΪ η υποψήφια βουλευτής του κόμματος Όλγα Γεροβασίλη. 

Σύμφωνα με την τέως κυβερνητική εκπρόσωπο, πέραν της συμφωνίας υπάρχει και το πρόγραμμα τετραετίας του ΣΥΡΙΖΑ, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την μεταρρύθμιση του κράτους, τα εργασιακά, την πάταξη της φοροδιαφυγής και την αντιμετώπιση της διαφθοράς.
 

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα




πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια