ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Χρυσή Αυγή -Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Χίος, Αθήνα


Μετά από ασταμάτητο πολιτικό αγώνα ετών, ενημερωτικές εκστρατείες και συναντήσεις κυρίως με αγρότες, κτηνοτρόφους, εργάτες και κατοίκους σε όλη την Ημαθία, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η πρώτη, προεκλογικά, επίσημη λειτουργία των νέων γραφείων της Τ.Ο. Ημαθίας. Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα βρέθηκαν συναγωνιστές από όλη την Ημαθία, στέλνοντας μήνυμα Νίκης για την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, από την οποία το Εθνικιστικό Κίνημα θα βγει και πάλι ισχυροποιημένο και αποφασισμένο όσο ποτέ να αγωνιστεί για μια Ελλάδα ελεύθερη και Εθνικά ανεξάρτητη.



Σε μια γεμάτη παλμό ομιλία του, ο γραμματέας της Τ.Ο. Ημαθίας, συναγωνιστής Τσιούλης Βασίλειος, τόνισε πως τα νέα γραφεία της Τ.Ο. Ημαθίας είναι αποτέλεσμα αδιάκοπου πολιτικού αγώνα ετών, κατά τον οποίον οι συναγωνιστές είχαν και έχουν την δυνατότητα να ενημερώσουν τους Έλληνες αλλά κυρίως τον αγροτικό κόσμο για τις θέσεις του Κινήματός μας πάνω στα φλέγοντα ζητήματα που ταλανίζουν την Πατρίδα μας.  Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε επίσης στις επερχόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις και ενημερωτικές εκστρατείες της Τ.Ο. που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε γωνιά της Ημαθίας, τονίζοντας ιδιαίτερα πως αυτές γίνονταν και θα γίνονται ανεξαρτήτως πολιτικών εξελίξεων. 

Στη συνέχεια το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στα δύο μεγάλα θέματα της λαθρομετανάστευσης και κυρίως της επιχειρούμενης από τους διεθνείς τοκογλύφους οριστικής καταστροφής της Εθνικής παραγωγής μέσω των μνημονίων και τελευταίως μέσω του τρίτου, και καταστροφικότερου, μνημονίου της αριστεράς, το οποίο προβλέπει σειρά αντιλαϊκών και καταστροφικών για τον αγροτικό κλάδο μέτρων, αποτελώντας την ταφόπλακα της Εθνικής μας οικονομίας.

Με την ευκαιρία ανέγνωσε και ανέλυσε τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα (γεωργία-κτηνοτροφία-αλιεία), που είναι η μοναδική εγγύηση για την διέξοδο από την κρίση και την επανάκτηση της αυτάρκειας του Έθνους μας σε τρόφιμα. Παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το Εθνικό Σχέδιο για την διέξοδο από την κρίση, ώστε η Ελλάς να απαγκιστρωθεί από τα δεσμά των τοκογλύφων και να επανακτήσει την Εθνική της κυριαρχία.  Τέλος, κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να αγωνιστούν με Πίστη στην Ιδέα μας και αφοσίωση στον Αρχηγό μας, ώστε το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης να περάσει σε κάθε πόλη και χωρίο. Είναι βέβαιο, τόνισε, πως το Εθνικιστικό Κίνημα είναι το μέλλον του Ελληνισμού και με τον αδιάκοπο αγώνα όλων των συναγωνιστών, με υπομονή και επιμονή οδεύουμε πλέον ολοταχώς προς τον στόχο μας: Να ανατείλει μεγαλόπρεπα η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!
Την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Χίου επετειακή εκδήλωση για τα τρία χρόνια λειτουργίας και παρουσίας του Λαϊκού Συνδέσμου στο νησί της Χίου, με την ευκαιρία αυτή επισκέφθηκε την Τ.Ο. Χίου, κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Λέσβου παρουσία του γραμματέα Βαρθολομαίου Τριανταφυλλίδη, στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων και κοινών δράσεων των Τοπικών Οργανώσεων του Λαϊκού Συνδέσμου στην ευαίσθητη περιοχή του Βορείου Αιγαίου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Χίου, καλωσορίζοντας τους συναγωνιστές και φίλους του Κινήματος που παρευρέθηκαν τόσο από τη Χίο, όσο και από τη Λέσβο. Ευχαρίστησε προσωπικά τους συναγωνιστές της Τ.Ο. Χίου για τον αγώνα που δίνουν με αυταπάρνηση για την αφύπνιση της τοπικής κοινωνίας διαδίδοντας το μήνυμα της νίκης, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουν ακάθεκτοι γιατί η πίστη είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά. Τόνισε πως η Χρυσή Αυγή Χίου θα εντατικοποιήσει τις δράσεις της από άκρη σε άκρη του νομού, ενημερώνοντας τους πολίτες για τις θέσεις του Κινήματος.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Τριανταφυλλίδης, ο οποίος αφού ευχήθηκε να δυναμώσει η τοπική και κατ’ επέκταση ο Λαϊκός Σύνδεσμος, ανεξάρτητα από το που είναι ο καθένας είμαστε όλοι το ίδιο. Αναφέρθηκε στο επίμαχο θέμα των ημερών το οποίο πλήττει τα νησιά μας, το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Συνεχίζοντας ανέφερε πως είμαστε όλοι ένα σώμα, δεν υπάρχουν ίντριγκες, υπάρχει μόνο ο Αγώνας. Ο πρώτος που έχει να αντιμετωπίσει ο καθένας μας είναι ο ίδιος του ο εαυτός και μετά τον πολιτικό ή ιδεολογικό αντίπαλο.


Τελειώνοντας υπενθύμισε σε όλους πως ο αγώνας μας δεν θα τελειώσει ποτέ, πως χρειάζεται να αφήνουμε πίσω τους εγωισμούς και να βάζουμε μπροστά τον Αγώνα και τα ιδανικά μας. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την προβολή βίντεο αυτών των χρόνων, με δράσεις, ομιλίες και παρεμβάσεις που έχουν γίνει στη Χίο από την Τοπική Οργάνωση έως σήμερα. Στο τέλος έγινε κοπή τούρτας και όλοι σε στάση προσοχής, έψαλαν συγκινημένοι τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος, κλείνοντας την όμορφή εκδήλωση και δηλώνοντας παρών στον αγώνα. Εν συνεχεία οι Συναγωνιστές πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση, διανέμοντας το Εθνικό Σχέδιο του Κινήματος στους πολίτες της Χίου, στην κεντρική αγορά της πόλης.


Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία της Δημοτικής συμβούλου Αθηνών συναγωνίστριας Δήμητρας Βελέντζα με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Η Συναγωνίστρια ανέπτυξε, μεταξύ άλλων, τις Πολιτικές θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την Εθνική Οικονομία, το μεταναστευτικό πρόβλημα και την υπογεννητικότητα των Ελλήνων. Αναφέρθηκε στην αριστερή μνημονιακή στροφή του μέχρι πρότινος αντιμνημονιακού υποτίθεται ΣΥΡΙΖΑ και την δημιουργία του κόμματος του Λαφαζάνη, το οποίο επιχειρεί να παρουσιαστεί ως αντιμνημονιακό και πατριωτικό. Επίσης, υπενθύμισε την στάση του έτερου δήθεν αντισυστημικού Κ.Κ.Ε., το οποίο έσπευσε να δρομολογήσει την διαδικασία της ψηφοφορίας του αριστερού μνημονίου, ψηφίζοντας θετικά προκειμένου να συζητηθεί στις 3 η ώρα το πρωί, δεκαπενταυγουστιάτικα στην ολομέλεια της Βουλής.


Τόνισε ότι τόσο οι αριστεροί όσο και οι δεξιοί, οι οποίοι δηλώνουν ανθρωπιστές, στην πραγματικότητα θέλουν την εφαρμογή μνημονίων, δηλαδή ακόμη μεγαλύτερα κέρδη για τα ξένα και εγχώρια τοκογλυφικά συμφέροντα με την φθηνή εργασία των αλλοδαπών και την ανεργία για τους Έλληνες. Υπογράμμισε τα νέα επαχθή μέτρα που προβλέπονται στα μνημόνια και που θα λεηλατήσουν και το τελευταίο ευρώ των Ελλήνων Πολιτών με την διατήρηση του ΕΝΦΙΑ, την υπερφορολόγηση των αγροτών, των ελεύθερων επαγγελματιών και των εμπόρων, την εισαγωγή της κάρτας σε όλες τις συναλλαγές και άλλα πολλά, την ίδια στιγμή που πολιτικοί και έχουν εκατομμύρια καταθέσεων και μάλιστα στο εξωτερικό. Την ίδια στιγμή, όπως είπε παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία, δαπανώνται τεράστια χρηματικά ποσά για τις πάσης φύσεως παροχές, μετακίνηση, διαμονή, διατροφή, ένδυση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ακόμη και δενδροφύτευση για τους μη Έλληνες.


Αναφέρθηκε στην μαραθώνια επικοινωνιακή προπαγανδιστική πολιτική των συστημικών κομμάτων και Μ.Μ.Ε. για την δημιουργία ενός νέου τεχνητού διπολισμού και την παραπλάνηση των Πολιτών στα πλαίσια μιας  κίβδηλης αντιπαράθεσης ενόψει των επικείμενων εκλογών. Επισήμανε ότι, σύμφωνα με το Σύνταγμα, η διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό Κυβέρνησης έπρεπε να δοθεί στο κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το οποίο αποτελεί την τρίτη πολιτική δύναμη εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου και έχει μάλιστα εκλεγεί επανειλημμένως, πράγμα το οποίο δεν έγινε προκειμένου να μην ακουστεί το μόνο αντισυστημικό κόμμα που προασπίζεται τον Έλληνα και την Εθνική μας Κυριαρχία.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια