ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΥΡΙΖΑ: "Ο κόσμος θα αποφασίσει Τσίπρα ή Μεϊμαράκη"


Στα διακυβεύματα της προεκλογικής περιόδου αναφέρθηκε κορυφαίο κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν το ισχυρό χαρτί τους στο δρόμο για τις εκλογές το πρόσωπο του απερχόμενου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, ένα από τα κεντρικά διλήμματα που θα τεθούν θα είναι «Τσίπρας ή Μεϊμαράκης».
Ο συνεργάτης του προέδρου Αλέξη Τσίπρα ανέφερε ότι χρειάζεται καταρχάς επεξήγηση η συμφωνία. Αυτό θα γίνει από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ με αντιπαραβολές που είχαν οι προηγούμενες συμφωνίες, δηλαδή η κυβέρνηση τι διαπραγματεύτηκε και τι κέρδισε.
Επίσης στις προεκλογικές μάχες θα τεθούν ερωτήματα προς τη Νέα Δημοκρατία για το πώς κρίνει την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, όμως, θα τεθούν ερωτήματα προς τη Συγγρού στην περίπτωση που η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα:
α) θα κλείσει ξανά η ΕΡΤ
β) θα επανέλθει το 5ευρω στα νοσοκομεία
γ) θα ακυρωθούν οι 100 δόσεις
δ) πως θα διαχειριστούν το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση;
Το ίδιος στέλεχος εκτιμούσε ότι η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι στο 50%, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το άλλο 50% αποχώρησε από το κόμμα κάνοντας μια άλλη επιλογή.
Υπολογίζεται πως από αυτούς μόλις το 10% κατευθύνεται στο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, δηλαδή σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα του 36%, η Λαϊκή Ενότητα αποσπά από τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο το 3,6%.
Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που έχει στη διάθεσή του το επιτελείο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή την εβδομάδα καταγράφηκε η χειρότερη εικόνα που μπορεί να καταγραφεί, αλλά θεωρείται αναστρέψιμη.
Σημειώνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν πως παρά το κλίμα που υπήρχε λόγω της κρίσης στην ομάδα των «53+» και στις νομαρχιακές, η εικόνα παρέμεινε καλή.
Σε ότι αφορά στα εσωκομματικά προβλήματα, πρόθεση της ηγετικής ομάδας είναι τα λήξει το εσωκομματικό εντός του Σαββατοκύριακου. Αναφέρουν πως η πανελλαδική σύσκεψη του Σαββατοκύριακου θα λειτουργήσει ως έναρξη για την αύξηση της συσπείρωσης.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια