ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα καθορίσει την επόμενη κυβέρνηση

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΑΤ

Την πεποίθηση ότι το Ποτάμι είναι πολύ ψηλά στην επιλογή των Ελλήνων και θα του δώσει τη δυνατότητα να καθορίσει τις εξελίξεις στην επόμενη κυβέρνηση, εξέφρασε ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης.


Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι και κληθείς να σχολιάσει τις πρώτες δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι ακόμα είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, καθώς τα πράγματα αλλάζουν από μέρα σε μέρα και τόνισε πως τα γκάλοπ δεν βγάζουν κυβερνήσεις.
Κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψή του στο ΚΑΤ, ο κ.Θεοδωράκης τόνισε ότι υπάρχει άμεση ανάγκη να στηριχθούν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία που κρατούν όρθιο το σύστημα Υγείας, λύνοντας κάποια από τα πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει μέσα από μια προσπάθεια αναδιαπραγμάτευσης.
Παράλληλα, επιτέθηκε στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι δεν προχώρησε τον διαγωνισμό για την πρόσληψη νέου νοσηλευτικού προσωπικού λόγω κομματικών σκοπιμοτήτων παρά το ότι υπάρχει το πράσινος φως από την ΕΕ.
Ο κ. Θεοδωράκης είχε συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου, Ευάγγελο Αντωνόπουλο, τον διευθυντή της Γ' Ορθοπεδικής Κλινικής και συζήτησε με το ιατρικό και νοσοκομειακό προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
«Σε αυτό το νοσοκομείο έχουμε 200.000 επισκέψεις τον χρόνο, 15.000 επεμβάσεις τις οποίες με λίγους ακόμα νοσηλευτές μπορεί να φθάσουν στις 30.000», επισήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για σκοπιμότητες «καθώς δεν έχει προχωρήσει τον διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ για νέες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού παρά το γεγονός ότι η ΕΕ έχει δεσμευτεί γι' αυτό».
«Προτιμάει, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, να κάνει "μπαλώματα", τοποθετώντας δικά της παιδιά, συγγενείς και φίλους παρά να λύσουν τα προβλήματα που έχουν τα ελληνικά νοσοκομεία από την απουσία νοσηλευτών», τόνισε και προσέθεσε:
«Καταργήσαμε το εισιτήριο των 5 ευρώ στα νοσοκομεία και για να καλύψουμε τα κενά βάλαμε φόρο 6% στην υγειονομική περίθαλψη. Μοιράσαμε καθρεφτάκια στους ιθαγενείς δηλαδή».
Ο κ. Θεοδωράκης εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να εξορθολογιστεί το σύστημα υγείας ώστε να μην επιβαρύνονται οι φτωχοί αλλά αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια