ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον μέχρι πρότινος συνοδοιπόρο του: "Αντιμεταρρυθμιστική και συντηρητική η ΝΔ"


Ως «διαχρονικά βαθιά αντιμεταρρυθμιστική, συντηρητική πολιτική δύναμη» χαρακτηρίζει τη Νέα Δημοκρατία το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του.


Όπως τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη, απευθυνόμενη στον πρόεδρο της Ν.Δ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, όποια μεγάλη μεταρρύθμιση έγινε στη χώρα, έγινε από το ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ως παραδείγματα το ΕΣΥ, τα Κέντρα Υγεία, τις Προνοιακές δομές, την Ισότητα των φύλων, τον ΑΣΕΠ , τα ΚΑΠΗ , τα ΚΕΠ, την αποκέντρωση της αυτοδιοίκησης, τον εκδημοκρατισμό του κράτους, τους εκλεγμένους Νομάρχες και Περιφερειάρχες, τον Νόμο Καποδίστρια, τον Καλλικράτη, καθώς και τον Νόμο Διαμαντόπουλου για την Παιδεία.
Η Χαριλάου Τρικούπη καταλογίζει στη Ν.Δ. ότι όταν ξέσπασε η κρίση πριν πέντε χρόνια, ήταν αυτή πρώτη που ξεκίνησε και πολιτεύτηκε ως «αντιμνημονιακή πολιτική δύναμη, πολέμιος κάθε μεταρρύθμισης».
«Στην διάρκεια της συγκυβέρνησης με τη Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ αντιτάχθηκε σθεναρά, στα πλαίσια του δυνατού, σε μνημονιακές απαιτήσεις των δανειστών που έπλητταν το κοινωνικό κράτος, τις εργασιακές σχέσεις και κατοχυρωμένα συνταξιοδοτικά δικαιώματα. Σε αντίθεση με τη Ν.Δ. που λόγο των νεοφιλελεύθερων αντιλήψεων της υιοθετούσε με ευκολία αυτές τις λογικές», σημειώνει η Χαριλάου.
«Μην παριστάνετε λοιπόν τώρα τους τιμητές και τους μεταρρυθμιστές αγαπητοί κύριοι της Ν.Δ. Θα ήταν πιο χρήσιμο αν προχωρούσατε στην αυτοκριτική σας», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια