ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας άλλαξε το όνομά του στο Facebook σε Λαϊκή Ενότητα

Από τη μία στιγμή στην άλλοι οι φαν της σελίδας τάχθηκαν χωρίς την έγκρισή τους στο πλευρό του Π. Λαφαζάνη 

Δεν πιστεύουν στα μάτια τους οι χρήστες της σελίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας στο Facebook αφού πριν από λίγο είδαν στις ειδοποιήσεις τους την αλλαγή του ονόματος από ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας σε Λαϊκή Ενότητα.  


Οι 1820 φαν στης σελίδας του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον θα πρέπει να αλλάξουν κόμμα, διαφορετικά θα βλέπουν στον τοίχο τους νέα και πληροφορίες της Λαϊκής Ενότητας στη Γλυφάδα. 

Το αντάρτικο πόλης αρχίζει από τη Γλυφάδα. Στην υγεία μας, Αλέξη.

Η αλλαγή του ονόματος στη σελίδα είναι ωστόσο ένας κόκκος άμμου μπροστά στις αποχωρήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Νωρίτερα την απόφασή του να προσχωρήσει στη «Λαϊκή Ενότητα» ανακοινώσε ο πρώην βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Κωστής Δερμιτζάκης που την Κυριακή είχε αποχωρήσει από το κυβερνητικό κόμμα.    Εννέα ακόμη στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσαν την παραίτηση τους από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του κόμματος με σημερινή ανακοίνωση τους και καλούν «τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να συνεχίσουν τον αγώνα που ξεκίνησαν μέσα από τις γραμμές της «Λαϊκής Ενότητας»».   Από τη Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ 15 μέλη της που ήταν στην Αριστερή Πλατφόρμα και τώρα προσχωρούν στη Λαϊκή Αριστερά του Παναγιώτη Λαφαζάνη. 
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια