ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η ελεύθερη παραλία της Βούλας απέκτησε Seatrack [εικόνες]


Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης σας προσκαλεί στην επίσημη παρουσίαση του Seatrack, της ηλεκτρικής ράμπας που τοποθετήθηκε σε παραλία του Δήμου, για την εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στα θαλάσσια μπάνια τους.


Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 10:00 π.μ. στην ελεύθερη παραλία δίπλα στο Δημαρχείο Βούλας.
Ο συγκεκριμένος μηχανισμός είναι ο πρώτος που τοποθετήθηκε στον Δήμο και η Δημοτική Αρχή έχει προγραμματίσει την προμήθεια ακόμα δύο μηχανισμών για να τοποθετηθούν σε παραλίες του Δήμου το καλοκαίρι του 2016 προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα πρόσβασης στη θάλασσα σε άτομα με κινητικά προβλήματα, και να μπορέσουν να κάνουν το μπάνιο τους με άνεση και ασφάλεια.
Η λειτουργία του Sea-track υποστηρίζεται από προσωπικό του Δήμου (Φυσικοθεραπευτές), ενώ στον ίδιο χώρο έχουν τοποθετηθεί σκίαστρα, χημική τουαλέτα ΑμεΑ και ξύλινοι διάδρομοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των λουομένων με κινητικά προβλήματα. Παράλληλα δύο θέσεις στάθμευσης στην παραλία, δίπλα στις εγκαταστάσεις, έχουν δεσμευτεί για αποκλειστική χρήση ΑμεΑ.
Το Sea-Track θα λειτουργεί κάθε χρόνο από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ και από τις 3.00 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ.
3
2
cevou1-435x580
cevou3-435x580

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια