ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Γλυφάδα: Έκλεβαν αυτοκίνητα από πλαζ όσο οι ιδιοκτήτες κολυμπούσαν


Η Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής εξάρθρωσε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων στην παραλιακή ζώνη. Τα μέλη της σπείρας διάλεγαν τα υποψήφια θύματά τους τη στιγμή που εκείνα στάθμευαν τα πολυτελή αυτοκίνητά τους στους χώρους στάθμευσης των πλαζ.


Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής εξάρθρωσε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων στην παραλιακή ζώνη. Συγκεκριμένα, συνελήφθη στη Γλυφάδα 51χρονος μέλος της σπείρας, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο συνεργοί του, μία 42χρονη και ένας 44χρονος.
Σύμφωνα με την αστυνονία, τα μέλη της σπείρας, εντόπιζαν τα υποψήφια θύματά τους, τη στιγμή που στάθμευαν τα πολυτελή αυτοκίνητά τους στους χώρους στάθμευσης των πλαζ. Στη συνέχεια τους ακολουθούσαν στην παραλία και εκμεταλλευόμενοι την απουσία τους, αφαιρούσαν αντικείμενα από τις τσάντες τους, ανάμεσά τους και τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους. Ένα μέλος της ομάδας αναλάμβανε τότε να αφαιρέσει το αυτοκίνητο από το χώρο στάθμευσης και να το μεταφέρει σε προκαθορισμένο σημείο στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια