ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Β. Θάνου προς Α. Τσίπρα: Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα


Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτική σταθερότητα, υποστήριξε η Βασιλική Θάνου, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής του πρωθυπουργικού καθήκοντος.


«Σας συγχαίρω για τη νίκη του κόμματός σας και για την επανεκλογή σας» υπογράμμισε η κ. Θάνου, απευθυνόμενη προς τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο λαός, συνέχισε, σας περιέβαλε και πάλι με την εμπιστοσύνη του. «Καλείστε να εφαρμόσετε το δύσκολο έργο της εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων και να οδηγήσετε τη χώρα στην οριστική έξοδο από την κρίση» υπερθεμάτισε η υπηρεσιακή πρωθυπουργός.
Όσον αφορά στο μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα, η κ. Θάνου παραδέχθηκε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας της, το πρόβλημα οξύνθηκε. «Χάρη στα μέτρα που είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και εφαρμόστηκαν από την υπηρεσιακή, το πρόβλημα τείνει προς αποκλιμάκωση», διαβεβαίωσε χαρακτηριστικά.
«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για το καλύτερο αποτέλεσμα» σημείωσε η κ. Θάνου και τόνισε ότι η υπηρεσιακή κυβέρνηση συνέβαλε στο να γίνει κατανοητό πως το το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό και διεθνές, με την επίλυσή του να απαιτεί συλλογική δράση.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια