ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δείτε ποιον θέλει για πρόεδρος της ΝΔ ο Β.Λεβέντης


Τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα στηρίζει για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ο Βασίλης Λεβέντης.


Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων , μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, εξέφρασε την άποψη ότι πρόεδρος στη Νέα Δημοκρατία πρέπει να εκλεγεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
«Πιστεύω ότι πρέπει να βάλουν ένα νεότερο άνθρωπο. Να φύγουν αυτοί που είναι 30 χρόνια βουλευτές»,είπε ο κ. Λεβέντης, και προχώρησε στην ονοματαολογία:
«Τον Tζιτζικώστα. Γιατί είναι νεότερος, δεν του έδωσαν το χρίσμα και αυτός τους νίκησε».
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη είπε ότι «έχει την κατάρα των Μητσοτάκηδων», ενώ αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη, τόνισε ότι «αυτούς τους θεωρώ ακροδεξιά βαρίδια χωρίς να σημαίνει ότι δεν τους εκτιμώ ως ανθρώπους. Καταργείται η έννοια της προσπάθειας για μεσαίο χώρο».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε και για τους κ. κ. Τσίπρα και Μεϊμαράκη:
«Αν o κ. Τσίπρας ανέγνωσε το αποτέλεσμα των εκλογών ως επιβράβευση των πράξεών του, είναι κακή ανάγνωση. Απλά ο κ. Τσίπρας έπαιζε μόνος του μπάλα , ο κ. Μεϊμαράκης είναι καλός άνθρωπος αλλά δεν κάνει για αρχηγός. Μου είπε και εμένα στο αεροπλάνο ότι είναι ισοπαλία και εγώ του είπα ότι είναι έξι μονάδες και βάλε η διαφορά και με κοίταζε…».
Για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ σημείωσε ότι λείπει η κουλτούρα της συνεργασίας. «Για να υπάρχει μια συνεργασία πρέπει να υπάρχει και μια σύγκλιση ιδεολογική, εδώ έχουμε ένα δεξιό και ένα αριστερό κόμμα να κάνουν συνένωση με σκοπό την εξoυσία. Δεν υπαρχει βαθύτερη κουλτούρα σύγκλισης και αργά ή γρήγορα φοβάμαι ότι θα φανούν οι τριβές».
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια