ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μπορούσε τη νίκη ο ΠΑΟΚρουσώνα


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με περισσότερη διάθεση για να απειλήσει την εστία του Ζιώγκα, προσπαθώντας να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ. Οι δύο ομάδες μέχρι το 30ο λεπτό προσπαθούσαν να απειλήσουν είτε με μακρινά σούτ, είτε με προσπάθειες από τα πλάγια με κινητήριο μοχλό του ΠΑΟΚ τον Μανιδάκη, ο οποίος άλλες φορές έκανε κίνηση στον κενό χώρο και άλλες συνέκλινε προς τα μέσα για να σουτάρει, χωρίς όμως να έχουν αποτέλεσμα οι προσπάθειες του.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 8ο λεπτό με τον Μανιδάκη να επιχειρεί μία χαμηλή σέντρα-σούτ και τον Ζιώγκα να βγάζει την μπάλα κορνερ στην κλειστεί του γωνία, όπως έκανε και λίγα λεπτά αργότερα σε δυνατό μακρινό σούτ του Σούρσου.Έπειτα ο ΠΑΟΚ απείλησε από στημένη φάση, όπου μετά από κορνερ του Ανωγειανάκη ο Πήλιος πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
Στα επόμενα λεπτά η Γλυφάδα πήρε μέτρα στο γήπεδο και δημιούργησε τις προϋποθέσεις ευκαιριών, στις οποίες ο Παναγόπουλος και ο Κατσίβελας σούταραν αλλά αστόχησαν, όπως έγινε και στο 25ο λεπτό με τον Καλογιάννη να επιεχειρεί ένα συρτό σούτ από τα δεξιά και τον Χωραφάκη να μπλοκάρει εύκολα.
Από το 30ο λεπτό και μετά ο αγώνας ήταν μέτριος εώς κακός, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για κάποια ευκαιρία, αλλά να μην τα καταφέρνουν.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε, όπως το δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς κάποια ομάδα να έχει την κλασσική ευκαιρία με το 0-0 να φαντάζει ως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Το μόνο που αξίζει να αναφερθεί από το δεύτερο ημίχρονο είναι οι διαμαρτυρίες των «ασπρόμαυρων» για τρία πέναλτι σε ανατροπές, των Μανιδάκη, Ανωγειανάκη και Πήλιου.
***Διαιτητές: Τσαγκαράκης, Κεζεμπόγλου (Χανίων)-Βυζιργιανάκης (Ρεθύμνου)
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ: Χωραφάκης, Σκούφος, Στρατηγάκης, Κανδυλάκης, Καρυπίδης, Σούρσος(73′ Ντελία), Μανιδάκης, Χύζι, Μαραθιανός(85′ Κουράκης), Ανωγειανάκης, Πήλιος
Γλυφάδα: Ζιώγκας, Τσιτόφωτος, Παικόπουλος, Σινάνι, Κόντι, Μπούμπας, Κατσίβελας(70′ Μουτάζ), Παναγόπουλος, Αραμπατζής, Καλογιάννης(90′ Φερεντίνος), Δωματιώτης(70′ Ψαράκης).
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια