ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τα απίστευτα χουνέρια της Ζωής στον Τσίπρα: Τώρα του κάνει… έξωση!


Τη ζωή “πατίνι” εξακολουθεί να κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στους πρώην συντρόφους της, τουλάχιστον έως την επόμενη Πέμπτη, που αναμένεται να παραδώσει τη σκυτάλη της προεδρίας της Βουλής στον Νίκο Βούτση.


Αυτή τη φορά, όπως γράφει ο Μικροπολιτικός, στα ΝΕΑ, έστειλε στην Κουμουνδούρου χθες το πρωί, έγγραφο ζητώντας να αδειάσουν τα γραφεία του 7ου ορόφου που μισθώνει η βουλή επί της οδού Μητροπόλεως και τα οποία χρησιμοποιούν αποκλειστικά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την επαρχία. Μάλιστα η Ζωή ζητά το άδειασμα των γραφείων να γίνει εντός 48ωρου!
Ένα εξ αυτών των γραφείων χρησιμοποιούσε και ο Αλέξης Τσίπρας όταν ήταν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν ήταν βουλευτής συνεπώς δεν μπορούσε να είχε γραφείο στη Βουλή.
Τώρα αναζητούν τους λόγους για τους οποίους η Ζωή προχώρησε σε αυτήν την κίνηση. Ο πρώτος είναι ότι θέλει να προχωρήσει στη συντήρηση των εν λόγω γραφείων. Χλωμό…
Ο δεύτερος ότι η Ζωή καλοβλέπει το πρώην γραφείο του Αλέξη Τσίπρα. Ο τρίτος είναι ο συνδυασμός των δύο πρώτων. Δηλαδή ότι θέλει να μεταφέρει εκεί τα γραφεία βουλευτών από άλλο κτίριο ή όροφο, που θέλει να κρατήσει η ίδια για τον εαυτό της.
Άλλες πληροφορίες ήθελαν τη Ζωή αργά το βράδυ της Τετάρτης να κάνει επιθεώρηση σε γραφεία πέριξ του Κοινοβουλίου.
Όπως και να έχει, για συμβολικούς λόγους η Ζωή ενδεχομένως προορίζει το πρώην γραφείο του Αλέξη για τον εαυτό της. Εκεί ήταν η έδρα του όταν δεν είχε εκλεγεί ακόμα βουλευτής, εκεί ενδεχομένως να θέλει να είναι και η δική της τώρα που απέτυχε να επανεκλεγεί. Θα ήταν άλλωστε ο μοναδικός θετικός οιωνός για την επιστροφή της.
Πάντως. χθες. στην Επιτροπή Αλήθειας έκλεισε τις εργασίες με στίχους από το τραγούδι του Διονύση Τσακνή “Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον”: “Μένω μονάχη στο παρόν μου, να σώσω οτιδήποτε κι αν σώζεται κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου, συνένοχη στο νόμο δεν θα με έχετε” Αυλαία… καταλήγει ο Μικροπολιτικός.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια