ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης συμμετείχε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.


Το φετινό θέμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας αφορά στο συνδυασμό των τρόπων μετακίνησης στον αστικό ιστό και στην προτροπή του κοινού σε ένα πιο δραστήριο τρόπο ζωής.


Στο επίκεντρο της Ευρωπαϊκής συμμετοχής  μας η Νέα Δημοτική Συγκοινωνία ως μέσω μετακίνησης  χιλιάδων κατοίκων μας.
Για τον σκοπό αυτό ομάδα εργασίας  με επικεφαλής τον εντεταλμένο Σύμβουλο Περιβάλλοντος Χρήστο Κανελλίδη μοίρασε ερωτηματολόγια στους επιβάτες  για να ευαισθητοποιήσουμε τους κατοίκους και να πληροφορηθούμε τις ανάγκες της καθημερινότητας στην μετακίνηση στον αστικό ιστό.
Τα στοιχεία πολύτιμα και η ικανοποίηση των πολιτών μας μεγάλη από την 1η Γραμμή της Δημοτικής Συγκοινωνίας στην Άνω Αργυρούπολη, δείχνοντας την αποδοχή και την ανάγκη για την 2η Γραμμή.
Η καμπάνια αυτή επιδιώκει  την αλλαγή των τρόπων συμπεριφοράς μας, επιλέγοντας περισσότερο βιώσιμους τρόπους μετακίνησης, όπως το ποδήλατο, το βάδισμα, τα μέσα μεταφοράς καθώς και ο συνδυασμός αυτών σε κάθε διαδρομή.
Αυτό θα βοηθήσει τις πόλεις μας να γίνουν περισσότερο καθαρές, ήσυχες, ασφαλέστερες, λιγότερο συνωστισμένες και σίγουρα ένα καλύτερο μέρος για να μένουμε.
Επιλέγω  Αλλάζω. Συνδυάζω.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια