ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Κωνσταντέλλος: Στην πενταετία θα φανεί το έργο της διοίκησης


Ένα ενδιαφέρον …ντιμπέιτ μεταξύ των δημάρχων των νοτίων προαστίων πραγματοποίησε στο τελευταίο του φύλλο η εβδομαδιαία εφημερίδα Παλμός Γλυφάδας. 


Στις ερωτήσεις της εφημερίδας απάντησαν οι δήμαρχοι Γιώργος Παπανικολάου(Γλυφάδα), Βασίλης Βαλασόπουλος (Ηλιούπολη), Γιάννης Κωνσταντάτος(Ελληνικό Αργυρούπολη), Ανδρέας Κονδύλης (Άλιμος) και ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος (Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη).
Δείτε εδώ όλες τις απαντήσεις.
Παραθέτουμε τις απαντήσεις του δημάρχου των 3Β:


[Παλμός]:Τι είναι εκείνο που θυμάστε ευχάριστα από τον πρώτο χρόνο διοίκησης;
Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: Είναι σίγουρα πολλά αυτά που θα θυμάμαι από τον πρώτο χρόνο της διοίκησης μας όμως ίσως το δυσκολότερο ήταν το γεγονός ότι παρά τις προβλέψεις μιας μερίδας της αντιπολίτευσης και των τοπικών ΜΜΕ, καταφέραμε με μεγάλη προσπάθεια να θωρακίσουμε την ποιότητα ζωής στην πόλη και να βάλουμε φρένο στην ανεξέλεγκτη «ανάπτυξη» της Υδρούσας. Η Δημοτική Αρχή έδωσε μεγάλη μάχη, πάλεψε με πολλά και μεγάλα συμφέροντα, αλλά καταφέραμε να προστατέψουμε τους συμπολίτες μας.
[Π]: Έχετε υλοποιήσει και σε τι ποσοστό το προεκλογικό σας πρόγραμμα;
Γ.Κ.: Όλες οι κινήσεις μας κατά τον πρώτο χρόνο έγιναν με οδηγό το πρόγραμμα του συνδυασμού μας. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για ποσοστό υλοποίησης αλλά ο πρώτος χρόνος ενισχύει την πεποίθηση μας ότι μέχρι το τέλος της πενταετίας, θα το εκτελέσουμε στο ακέραιο.
[Π]: Τι θα πρέπει να περιμένουν οι δημότες άμεσα από τη δημοτική αρχή το επόμενο διάστημα και τι μέσα στον επόμενο χρόνο;
Γ.Κ.: Κατά το δεύτερο χρόνο της διοίκησης μας θα αρχίσει να φαίνεται έντονα η δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Ο πρώτος χρόνος αναλώθηκε σε μεγάλο βαθμό σε προγραμματισμό, στην αναδιοργάνωση των υπηρεσιών, στην εκπόνηση μελετών, στη νομιμοποίηση της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτικών εγκαταστάσεων όπως είναι οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, κοιμητήρια κλπ και λιγότερο στην εκτέλεση εμφανών έργων. Ήδη όμως από το τέλος του πρώτου χρόνου, είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε να υλοποιούμε αρκετά μεγάλα έργα και να αλλάζουμε την εικόνα της πόλης.
[Π]: Τι είναι εκείνο που θα θέλατε να πετύχετε από τον πρώτο χρόνο αλλά δεν έγινε και τι το κωλυσιέργησε;
Γ.Κ.: Θα προτιμούσαμε να είχα βρει περισσότερες υποδομές στο Δήμο και κάποιες ώριμες μελέτες προκειμένου να ξεκινήσουμε άμεσα να παραδίνουμε έργο.
[Π]: Για ποιο έργο σας είστε περήφανος;
Γ.Κ.: Αυτή είναι μια ερώτηση που θα προτιμούσα να απαντήσω στο τέλος της πενταετίας. Νιώθω όμως ήδη μια περηφάνια γιατί με την υπερπροσπάθεια που έχουν καταβάλει οι περισσότεροι εργαζόμενοι του Δήμου και του συνόλου των στελεχών της δημοτικής μας παράταξης, ανταποκρινόμενοι στο σχετικό κάλεσμα μου, με τα λίγα μέσα που διαθέτουν και τις αντίξοες συνθήκες έχουν καταφέρει ήδη να αλλάξουν την εικόνα της πόλης και να βελτιώσουν την καθημερινότητα του πολίτη. Η προσπάθεια μας όμως δεν σταματάει, συνεχίζεται και εντείνεται και είμαι σίγουρος πως μέχρι το τέλος της πενταετίας θα έχουμε πετύχει όλους τους στόχους που έχουμε θέσει ως διοίκηση.
Στόχος μας είναι να εκπλήξουμε ευχάριστα με τη δουλειά μας και τα αποτελέσματα που αυτή θα φέρει τους δημότες και του κατοίκους της νέας, μεγάλης πόλης μας.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια