ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Διάταση ελαφράς μορφής υπέστη ο Εσιέν

Ο Μάικλ Εσιέν υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί κάτι το σοβαρό, όμως το επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό μετατίθεται για την Ξάνθη!

Περαιτέρω υπομονή συνίσταται στους φίλους του Παναθηναϊκού, ώστε να παρακολουθήσουν τον Μάικλ Εσιέν σε επίσημο παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας! Ο Γκανέζος μέσος έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε για την κυριακάτικη αναμέτρηση (27/9) με τον Πλατανιά στο "Απόστολος Νικολαΐδης".


Πλέον, η επίσημη πρώτη του Γκανέζου μετατίθεται για τα Πηγάδια κόντρα στη Skoda Ξάνθη, το Σάββατο (3/10)! Η εξέλιξη αυτή υπαγορεύτηκε από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε ο 32χρονος ποδοσφαιριστής το πρωί της Τρίτης (22/9).
Η ιατρική διάγνωση αναφέρει ότι έχει υποστεί διάταση ελαφράς μορφής, η οποία δεν κρίνεται ανησυχητική, επιβάλλει όμως την προπόνηση σε πιο χαμηλή ένταση για λίγες ημέρες. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Εσιέν δεν βρίσκεται στον υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας, ο Εσιέν θα παραμείνει εκτός πλάνων του Αναστασίου και αυτή την εβδομάδα.
Ακόμα, ο Ρόμπιν Λουντ ελέγχθηκε από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού και διαπιστώθηκε πως το τραύμα που είχε υποστεί στο πλευρό του, στο ματς με τη Γκαμπάλα στο Μπακού, έχει επουλωθεί οριστικά και μπορεί να αγωνιστεί από εδώ και στο εξής.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια